ALLAH BOZMASIN..

 
Son günlerin favori çiftlerinden Nejat İşler ve Berrak Tüzanataç benimde ilgimi çekmekte. Biri sosyetik güzel sıfatıyla oyunculuğu zorlamakta diğeri ise oyunculukla serseriliği :) Nejat İşler'i taa Teşvikiye Camii'nin önünde sahaflık yaptığı yıllardan tanırım. Rockçı tipiyle, haftalardır yıkanmadığı belli olan saçlarıyla mahallemin değişmez kimliklerinden biriydi. Bir de yanından ayırmadığı köpeği vardı. Muhteşem ikiliydiler Teşvikiye'de. Nejat o zamanlar nasıl efendiydi anlatamam. Tipiyle orantısız bir nezaketle annemin bile kalbini fethetmiştir :) Birden nasıl olduysa kendisini TV'de Şehnaz Tango'da görüverdik. Zaten ondan sonrada tutabilene aşkolsun. Şu an Türk sinemasının en başarılı oyuncularından biri.

Ama yinede eski delişmenliğinden sıyrılmış değil. İçkiyi sever, küfür eder, gazetecilere saldırır, programlara sarhoş çıkar..Bazılarına yaramazlık yakışırya işte Nejat İşler öyle biri. Kendine de her şekilde uygun bir sevgili edindi. Berrak için sosyete mosyete derler ama ruhundaki asilik aslında hiçde sosyete klasmanına uymaz. Farklıdır Berrak. İşte bu 2 farklı, sıradışı tip bir şekilde birbirini buldu. Mesela ben Nurgül Yeşilçay ile Cem Özer'i de pek bir yakıştırırım. Tarzları, hayat görüşleri o kadar birbirine yakındır ki bayılırsınız onlarla sohbete. (Sohbet etmek isteyenler Bebek Kahve'de nöbet tutabilir)

Şimdilerde Nejat ile Berrak Bodrum'da tatil yapıyor. Sosyetik plajlar ya da lüks oteller umurlarında bile değil. Gümüşlük bölgesinin halk plajında güneşlenip, denize giriyorlar. Yakın zamanda da evleneceklerine dair dedikodular var. Umarım doğrudur da yine aşk kazanır.

Yorumlar

  1. nejat işleri cok severim..Şehnaz tango dan bu yana takip ettiğim hayran oldugum sanatçıdır kendisi..sanat camiasında kendinden ödün vermemek için ugraşması o camia tarafından farklı! yorumlansa da benim gönlümü fetheder :))

    berrak tarancı gazete sayfalarının dışında tanımayınca ilişkileri için olacak şey değil demiştim..ilk aklımdan gecen anlık,kısa süreli yakında biter düşüncesi şimdi inşallah bitmeze dönüştü..

    inşallah :)

    YanıtlaSil
  2. kesinlikle çok yakıştıkları fikrine aynen katılıyorum.
    zaman ne getirecek izleyip göreceğiz bakalım...

    YanıtlaSil
  3. bence de! masalla masalla:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.