BÜLENT ERSOY'U İSTİYORUM :)

 


Harper's Bazaar son zamanlardaki ses getiren çalışmalarına devam ediyor. Eylül sayısında gelmiş geçmiş en iyi süper modelleri en doğal halleriyle sayfalarına taşımış. Cindy, Claudia ve Helena'yı reklam çalışmalarından görmeye devam ediyoruz. Ama Amber, Tatiana ve özelliklede Nadia'yı uzun zamandan sonra görmek harika. Nadia Auermann benim için hala dünyanın en güzel vücutlu kadınıdır. O bacaklar nasıl unutulur ki zaten..



Sonra aklıma bizimkiler geldi. Bizde mankenler fazla ses getirmezdi. Zaten öyle yada böyle bir şekilde çoğunu makyajsız gördük sayılır. Şöyle herkesin tanıdığı, bildiği, kendi kendilerini diva ilan edenlerden oluşan bir çalışma müthiş olurdu. Özellikle boya kutusuna batıpda çıkanlar..Mesela bir Ebru Gündeş, mesela son günlerde yüzüne cenin enjekte etmesiyle bendenizi dumura uğratan Bülent Ersoy, makyajıyla yaşından en az 10 yaş fazla gösteren Petek Dinçöz, Demet Akalın vs. Bence müthiş bir çalışma olurdu da nerdeeee bizimkilerde o kendine özgüven.



Peki sizin en doğal haliyle görmeyi istediğiniz ünlünüz kim olurdu ?

Yorumlar

  1. Bülent Ersoy'un makyajsız hali eminim korku filmi gibi olurdu :)
    Ama Demet Akalınve Ebru Gündeş'i zaman zaman televizyonda makyajsız gördüğüm oluyor.

    YanıtlaSil
  2. Kıbrıs'da Ebru Gündeş'i makyajsız gördüm..keşke görmez olaydım :)

    YanıtlaSil
  3. ya ben bi yerlerde bülent ersoyu makyajsız görmüştüm...

    bi sn bulucam şimdi
    ahanda buldum, korkmayın ama

    http://galeri.haberalan.com/inc/yazi.php?id=14134

    YanıtlaSil
  4. anaaaa bu neeeee :) valla dergi poşetlenirde satılır :)

    YanıtlaSil
  5. ben Ajda Pekkan'ı alim lütfen : ))

    YanıtlaSil
  6. hahaha süper :) ajda bu konuda kendine güvenen bir kadın olsaydı çekimler öncesi kameramana yakın çekim alma demez. son olarak yarışma jürisinden bile ayrılma sebeplerinden biriymiş. sen hem kalk gencim güzelim diye oranı buranı bu yaşta aç sonrada böyle ucuz numaralara tenezzül et. hayatta yapmaz böyle bi çalışmayı. yapsa bile makyajsız olduğuna kimse inandıramaz bana.

    YanıtlaSil
  7. bülent ersoy olmasın da kim olursa olsun onu makyajsız görmeye razıyım

    YanıtlaSil
  8. Saydığınız isimler arasında Ebru Gündeş'in olması hata. Defalarca tv'ye makyajsız çıktı hatta röportaj verdi. Bu onun kendine olan özgüvenini gösterir. Makyajsız hali iyi midir derseniz makyajlı haliyle kıyaslanmaya kalkılırsa tabiki değil. Bunun dışında son derece düzgün yüz hatlarına sahip. Aynı makyajı herkes yaptırmaya kalkışıyor ama ortaya yeni Ebru Gündeşler çıkmıyor bilmem anlatabildim mi?

    YanıtlaSil
  9. hayır sevgili arkadaşım anlatamadın ne yazıkki. Ebru Gündeş eğer dediğin gibi SON DERECE düzgün yüz hatlarına sahip olsaydı makyajla bambaşka biri olup çıkmazdı. güzel olan yapılan makyaj ! kendisinin makyajı tamamlayıcı değil adeta kimlik değiştirici..bilmem anlatabildimmi :) sevgiler

    YanıtlaSil
  10. Anlaşılan bir Ebru takıntısı var:) Aslında anlatmak istediğim gayet açıktı gerçi biraz daha açmak da sorun olmaz. Örneğin esra erol ebru gündeş'in makyözüyle çalışıyor aynı şekilde tanyeli de aradaki farkı görmek için sadece bir çift sağlıklı göze sahip olmak yeterli üstelik bu makyöz hanımefendinin sihirli olduğunu düşünmüyorsunuzdur herhalde. Diğer sanatçıların çalıştığı kişilerden eğitim olarakta beceri olarakta fazlasına sahip değil.Neyse daha fazla uzatmayıp konuyu Ebru Hanım'ın bir sözüyle kapatayım "makyajla herkes maymuna dönüyor, ben güzelleşiyorsam ne şahane!"

    YanıtlaSil
  11. yok yok takıntım yok :) sadece defalarca kıbrıs uçağında aynı anda yolculuk ettik. yani tv de gördüğüm ile karşımda gördüğüm o kadar farklıydıki inan kendisini tok sesinden tanıdım. aksi takdirde asla tanıyamazdım. :)

    bu haliye dergi kapağında olmayı isteyeceğini sanmam doğrusu.yani görünmek ayrı ama kapakta ölümsüzleşmek apayrı olsa gerek :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.