DÖRT GÖZLE BEKLİYORUMMM..

 








Vogue dergisinin bir sayısının nasıl hazırlandığını merakmı ediyorsunuz ? İşte bizlere süper bir kaynak. Belgesel tadında, tüm modaseverlerin seyretmekten keyif alacağı bir film 'The September Issue'. Filmde ele alınan sayı, şu ana kadar en fazla sayfaya sahip 2007 senesinin Eylül sayısı. Kapağında Sienna Miller'ın yer aldığı 840 sayfalık bir dergi. İşte bu sayının hazırlanışını Anna Wintour ve ekibininde yer aldığı görsel bir şölenle seyretme şansına sahip olacağız R.J.Cutler yönetmenliğinde çekilen filmin ne zaman Türkiye'ye geleceği her zamanki gibi bir soru işareti :( Yine korsan DVD'cilere yalvarmaca :)

Filmin New York galası epey renkliydi. Konu Vogue olunca doğal olarak birçok kalbur üstü modacıda galadaydı.

Sienna Miller bebek mavisi straplez Thakoon marka elbisesiyle son derece şık. Tenine yakışan renkleri kullanmakta Sienna müthiş başarılı. Bottega Veneta clutch ve Jimmy Choo ayakkabılarla kusursuz bir şıklık içinde. Saçlarının balyajı öylesine güzelki kıskanmamak elde değil. Doğum sonrası kuaförüme elimde örnek olarak göstereceğim saç rengi bu olacak.

Kraliçe Wintour ise klasik Prada desenlerindeki kıyafetiyle olağan şıklığında.

Renée Zellweger her zamanki gibi yine bir Carolina Herrera kıyafetle. Bu sefer hem kumaş hemde renk epey cesur ve hoş. Ama 'ıkınma' pozuyla şıklığını mahvetmek için elinden geleni yapmış.

Carolina Herrera, Oscar de la Renta, Donna Karan, Marc Jacobs ve sevgilisi Lorenzo Martone. Bir etek, erkek(!) adama bu kadar mı yakışır !

Georgina Chapman kendi koleskiyonu bir Marchesa ile yine çok güzel. Jason Wu kendi koleksiyonunu giymiş bir modelle. Bu kıyafeti daha önce Katie Holmes'un üstünde görmüştük. Ve Phillip Lim.

Vera Wang kendi koleksiyonu etek ve bluzla son derece sade ve zarif. Son yıllarda yıldızı iyice parlayan modacı Tory Burch kendi kıyafetlerinden birini tercih etmek yerine Narciso Rodriguez imzalı kıyafetiyle sade bir şıklıkta. Zac Posen ve Sean Diddy Combs koyu bir sohbette.

Donald Trump ve Melania Trump. Alexa Chung Calvin Klein kıyafeti içinde son derece silik geldi bana. Saçlarının bakımsızlığı rahatsız edici dozda. Ne çantasını ne de ayakkabılarını kıyafetle güzel tamamlayamamış. Alexa Chung'dan alışık olmadığımız bir rüküşlük.

Yorumlar

  1. İlk olarak 2009 Sundance film festivalinde geçen sene sonu veya bu senenin başında gösterimi yapılan bu belgeseli ben de aylardır bekliyorum ama tabiki buraya geleceğini de hiç zannetmiyorum. Hatta başka bir blogda da Vogue Türkiye bir güzellik yapsa da çıkacak dergiyle DVD'sini hediye etse diye geyik yapmıştım. Promosyonlu Vogue fena olmaz mı ama???

    YanıtlaSil
  2. ıkınma pozu:)))
    Pelin alemsin vala:)))

    YanıtlaSil
  3. bende sanmıyorum ne yazıkki :( hala coco chanel in filmini bekliyoruz. nasıl olduysa karl lagerfeld in filmini getirdiler o kadar. o da sağolsun vakko. o da gelmezdi yoksa.

    aslında dediğin gibi vogue türkiye gala gecesinde bu filmin gösterimini yapsa ne sükse olur. al işte sana süper bi PR !

    YanıtlaSil
  4. ben haftaya gidip size anlatirim artik:)

    YanıtlaSil
  5. offff yaaaa ne sinir bi durum buralara sıkışıp kalmak :)))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.