HAFTANIN PİŞTİLERİ

Ben artık Feryal Gülman'ın bu işi özellikle yaptığını düşünmeye başladım. Her hafta muhakkak bir ünlüyle pişti olmasının başka açıklaması olamaz. Sanırım kendileri sıkı bir celebrity takipçisi. Siteleri dolaşıp kim ne giymiş diye bakıyor ve ertesi gün hemen siparişini veriyor.

İlki, popun kraliçesi Madonna ve Whitney Houston ile pişti olan leopar desenli Dolce&Gabbana elbise. Kullandığı aksesuarlar, saç ve makyaj gayet başarılı.

İkinci olarak Freida Pinto'nun da önceden giydiği tek omuz açıkta bakır renkli Zac Posen elbise. Bu sefer D&G elbise kadar başarılı olamamış. Kıyafet hiç şüphesizki Freida'da çok daha güzel duruyor.

Bir diğer piştimiz ise Star TV'nin başarılı ana haber sunucusu Nazlı Öztarhan. Üstündeki Missoni tulumun straplez olanını Cannes Film Festivali'n de Sophie Morceau giymişti.

P.S : Bu haberi köşelerine taşıyacak olan sevgili basın mensupları.. Bugüne kadar kaynak göstermemenizi anladım. Tek ricam araştırdımda buldum gibi cümleler kullanıpta biz modaseverleri enayi yerine koymamanız. Biraz emeğe saygı lütfen. Teşekkürler.

Kaynak : Şamdan Plus, Hello, Hürriyet

Yorumlar

  1. Blogunu, özellikle pişti yazılarını keyifle takip ediyorum.
    Burada acıklı olan pişti olmanın şahane bir şey olduğunu sanmaları. Bununla ilgili bir yazımı okumanı isterim. Eski blogumda yazmıştım, adresi aşağıda. Yeni bloguma da beklerim ;)
    Yazı şurada:
    http://fashionoutstylein.blogcu.com/entry.php?u=fashionoutstylein&e_id=32374521&title=komsuda-pissin-aman-bize-dusmesin

    YanıtlaSil
  2. teşekkürler güzel sözler için. yazında ayrı bir güzel ve ÇOK YERİNDE ! gerçektende artık bu işi özellikle yaptıklarını düşünüyorum. dediğin gibi aslında yanlış olması gereken şey benim milletimin sınırları içinde ayrı bir haber konusu olacağından gayet cazip olsa gerek.

    YanıtlaSil
  3. Bence Feryal Gülman giyim konusunda iddialı olmaya çalışan ama bu konuda başarılı olamayan biri. Podyumda gördüğü kıyafetleri birebir kullanan, baştan aşağı aynı markanın kıyafetlerini ve aksesuarlarını taşıyan, her sezon modaya uyan, birçoklarına şık gelen kıyafetleri olan ama ''belli bir tarzı olan ya da tarz yaratabilen'' biri değil malesef. O kadar geliri olan biri olsam Türkiye'de Eda'ya, Ivana'ya, Deniz'e vs vs gerek kalmazdı :)

    YanıtlaSil
  4. evet katılıyorum. kesinlikle tarzı olmayan, Victoria Beckham gibi designer kıyafetleri olduğu gibi alıp giyinen ve maşallah her geceye katılan biri. bizlerde bu para olacak ooooo :))

    YanıtlaSil
  5. Nazlı Öztarhan çok zarif görünüyor. Zaten çok beğeniyorum kendisini. Bu kıyafet çok yakışmış ona. Feryal Gülman hakkında yazdıklarına katılıyorum. Sanırım stil sahibi olmadığı için kendisine has kombinler yaratmaktan çekiniyor. Bu yüzden diğer ünlülerde gördüğünü garanti olur diye kendisinde uyguluyor. Tabi pişti olduğu ünlüler hollywood yıldızları olduğu sürece sorun yok. Asıl sorun kendi çevresinden bir sosyetikle pişti olmak. :)

    derya

    YanıtlaSil
  6. nedense bu elbiseleri bizimkiler bir turlu kaldiramiyor. tarzin yakismasindan, kullandiklari aksesuarlardan gectim kelimenin tam anlamiyla kaldiramiyorlar, elbiseler emanet gibi duruyor.
    ilk iki grupta caanim diz ustu elbiseler elbiseler sicakta kalmis pudding gibi kendilerini salmis, diz altinda can cekisiyorlar. son gruptaki hanimin uzerinde zavalli tulumun etekleri yerleri supuruyor.
    boy boy cekilen fotograflardaki acikli hallerini kendileri gormuyorlar mi, o kadar paraya sahip olup uzerlerine cuk diye oturan, "sanki benim icin dikilmis bu elbise" diyebilecekleri birsey bulmak bu kadar mi zor?
    stil sahibi olmaktan uzak, kiro olmaya yakin bu fotograflar benim icimi acitti, silkinin ve kendinize gelin diye seslenmek istiyorum.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.