HOŞGELDİN BRAD'CİĞİM :))

 
Brad Pitt'in bence en yakışıklı ve en şaşalı olduğu dönemi Jennifer Aniston ile evli olduğu yıllardı. Giyimiyle kuşamıyla gerçek bir Brad Pitt idi. Aniston ile tam bir Hollywood çiftiydiler. Ama ne zaman Angelina Jolie ile beraber olmaya başladı, Brad Pitt'de ciddi bir düşüş yaşanmaya başlandı. İmaj olarak tepeye çıktı o ayrı. Benim bahsettiğim fiziksel görünümü ve tarzı. Salaş kıyafetler, baggy pantalonlar, yırtık pırtık t-shirtlerle sanki görünümüne fazla önem göstermiyor gibiydi. Kırmızı halılarda bile Jolie'nin gölgesinde kalıyordu.

Ama bu sene ne olduysa Brad'de müthiş bir değişim var. Değişim ilk Cannes Festivali ile başladı ve hala devam ediyor. Mucizevi bir şekilde o özlediğim Brad'i tekrar görmenin mutluluğu içerisindeyim. Baştan aşağı 'ben yıldızım' tarzı giyim kuşamı, kendine daha bir güvenir edası, cakası ve yakışıklılığıyla yanında Jolie gibi bir kadının bile şansı yok.

Inglourious Basterds filminin Los Angeles galasında Angelina Jolie'nin de güzelliği üstünde..Çok zayıfladığı söylensede eskisi gibi kemikvari zayıflılığı yok. Gayet biçimli ve sağlıklı görünüyor. İşte seksi kadın dedikleri budur. Michael Kors imzalı sade deri elbisesiyle sanki Tomb Raider günlerini anar gibi.

Açıkçası son zamanlarda gördüğüm en iyi Brangelina !

Yorumlar

  1. Yazılarını çok beğeniyorum, özellikle uzun olanları hiç sıkılmadan okuyorum..Daha çok daha çok yaz..(=Ayrıca Angelina kıyafetiyle, makyajıyla ve özensiz gibi görünen saçıyla çok seksi görünüyor..Brad için ise birşey demeye bile gerek yok fotoğraflar konuşuyor ehe!(=

    YanıtlaSil
  2. çok çok tşkler Style by T..çok mutlu oluyorum böyle övgüler aldıkça :)

    YanıtlaSil
  3. O kadar çocuk doğurup nasıl böyle zayıflayabiliyor Angelina ben onu anlayamıyorum. Biz de böyle olabilecek miyiz acaba?

    YanıtlaSil
  4. benim normal halim bile bu kadar zayıf olmadığından hiç şansım yok diyebilirim :)

    YanıtlaSil
  5. Ne kadar güzel gözükürlerse gözüksünler Jennifer Aniston ile birlikteyken çok daha klas ve hoş bir görüntü sergiliyorlardı birlikte.Angelina ne kadar taş olursa olsun Jennifer sanki daha ailemizin kızı daha zarif daha sıcak.Belki de o yüzden Brad-Angelina birlikteliğindeki Brad yerine Jennifer-Brad i tercih ediyor ve beğeniyorum.

    YanıtlaSil
  6. emel ahu aynı hislerdeyiz. aniston a olan sempatimin 10 da biri bu kadına yoktur. sevmem ben böyle çocuklarını pazarlama işine döndürenleri. tüm bu moda anneliği başlatanda jolie oldu zaten. önceden herkes normal normal çocuk doğurup evlat edinirdi kimsenin ruhu duymazdı.

    YanıtlaSil
  7. bence angelinanın kafası vücuduna göre büyük :s çok zayıf ve kilo alması gerktiğini düşünmekteyim bacaklara bakın hiç sevmem çekici bulmam incecik kemikleri iyice çıkmış bacakları:s zaten genelde bol ve uzun kıyafetler giyiyor ki bence nedeni bu

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.