SADIK MÜŞTERİ DEDİKLERİ!

Renée Zellweger'i pek bir severim. O minyon tipiyle, kocaman dudaklarıyla bebek gibi sesi oldum olası şirin gelmiştir. Tarzınıda severim, oynadığı tüm filmleride. En son My One And Only adlı filminin gala ve tanıtımları için yoğun bir programa girmiş durumda.

Bir sabah programına katılmak için New York'daydı. Carolina Herrera gri elbisesi son derece klas ve tipine çok yakışmış. Ten rengi Louboutin'ler beni benden almış durumda. Ama keşke Birkin yerine Hermes Kelly kullansaydı. Görüntü o zaman dört dörtlük olacaktı.

Galaya yine başka bir Carolina Herrera ile katıldı. Tek omuz, sade kıyafetiyle yine güzel yine çok şık. Saçlarına özen göstermemesi sırıtmamış. Fazla aksesuar olmaması ve yine kıyafeti ten rengi Louboutin'ler ile tamamlaması isabet olmuş.

Ama yıllardır Caroline Herrera'dan başka bir modacıdan giyinmemesini korkaklığın işareti olarak görüyorum. Sanki başka bir modacıdan giyinse klasik çizgisi kaybolacak. Aralarında hastalıklı bir ilişki var adeta. En kısa zamanda Herrera'dan sıkılmasını, saç saça baş başa kavga etmelerini ve yeni modacılar denemesini ümit ediyorum.

Yorumlar

  1. Aynı markalardan ya da modacılardan giyinme takıntısı genelde çoğu insanda gözükmekte.Alışkanlıkları değiştirmek bazen gerçekten de zor olabiliyor.Bu arada özellikle ilk kıyafete bittim inanılmaz klas durmuş.

    YanıtlaSil
  2. Ne kdrr zayıflamışş bu hatun yaaa,bildiğin tombuldu ...

    YanıtlaSil
  3. mughetto sen brigitte jones zamanlarını hatırlıyosun sanırım :) esas hali hep sıskaydı bu hatunun. allahtan kollar popo falan yerindede hastalıklı görünmmüyor.

    YanıtlaSil
  4. bak bu sefer çanta konusunda seni dinlemiş zellweger :D

    http://justjared.buzznet.com/2009/08/20/renee-zellweger-live-with-regis-kelly/

    YanıtlaSil
  5. gerçektende :) ama bu seferde kelly nin rengi hoşuma gitmedi. sanki kıyafete yakışmamışmı ne :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.