BURBERRY - Londra Moda Haftası 2010

Burberry'nin defilesi adeta bir gala gibi. Defilenin konukları birbirinden ünlü simalardı. Hal böyle oluncada defileden daha fazla ilgiyi konuklar çekmiş oldu..

Markanın yüzü Emma Watson. Yüz ve beden hala çocuksu. Ve üstte kadınsı bir kıyafet. Ben hala çocukların çocuk, gençlerinde genç görünmesinden yana olan eski kafalılardanım. Kıyafet güzel ama görüntü olmamış.

Bu gerçekten Gwyneth Paltrow'mu ? Bazen son derece çirkin seçimler yapmasına hala alışamadım. Şahane bir nane yeşili etek vücut tipine son derece kötü gitmiş. Üstündeki t-shirt ve botlar görüntüyü daha da bozmuş.

Deniz Akkaya'da konuklar arasındaydı. Artık hangisi hangisine benziyor diye diye kafam bulandı. Ama Liv Tyler'ın Deniz Akkaya'dan daha şık olduğu su götürmez. Ceketi,taytı ve Burberry ayakkabılarıyla şahane..Gecenin kesinlikle en şıklarından.

Alexa Chung'da gecenin şıklarından. Hele Burberry trençkotla şahane gözüküyor. Ben Burberry yöneticisi olsam Alexa Chung ile çalışmayı düşünebilirdim.

Agyness Deyn koyultuğu saç rengiyle feci sıradanlaşmış. Hele hele üstündekilerle gecenin rüküşlerinden. Aslında bu ikoncanlık mikoncanlık hep moda otoritelerinin başının altından çıkıyor. Böyle rüküşlüklere stil sahibi dyorlar, sonra da millet işin püf noktasının abuk sabuk giyinmekte olduğunu sanıyor. Ondan sonrada al sana kısırdöngünün en alası !

Ekselansları Anna Wintour klasik görünümüyle. Victoria Beckham ise büyük ihtimalle yine kendi kreasyonundan bir parçayla o bilindik yapmacık pozlarını verirken.

Julia Restoin Roitfeld'ın kıyafeti fena değil ama duruş falso. Jacquetta Wheeler kıyafetiyle şahane bütünleşmiş. Son derece hoş.

Mary Kate Olsen'ın üstündeki paltodan elbisesini göremiyorum ama parmağındaki yüzük yeterince dikkat çekici ve hoş. Bir başka şahane parça ise Alexa Chung ile pişti olduğu Burberry siyah botlar.

Freida Pinto hoş. Erin O'Connor ise o bilindik maskülen tarzıyla.

Yorumlar

  1. yeni burberry hastasi oldum. coook guzel.

    YanıtlaSil
  2. Liv Tyler'in bir filmini izlemiştim, herhalde 15'li yaşlardaydı, suratı aynıydı.
    Deniz Akkaya'nın 10 sene önceki halini herkes "Kırdın Kalbimi" klibinden hatırlıyordur. Kenar mahalle güzeli! Bence Liv Tyler'ın fotosunu alıp ameliyat masasına yatmış!

    YanıtlaSil
  3. tam bir resmini alıp ameliyat masasına yatma vakası gerçekten :))

    YanıtlaSil
  4. Gwyneth Paltrow'un boyish figürü daha hareketli kıyafetler istiyor. Emma Watson'la ilgili söylediklerine pek katılamayacağım. Kendisi çocukluğu geçti bence ve genel olarak giydiklerini (daha doğrusu giydirildiklerini) çok da iyi taşıyor.

    not: cosmogenda, Akkaya zaten ilk estetiğini olmadan önce doktora elinde Liv Tyler fotoğrafıyla gitmiş "ben buna benzemek istiyorum" diye, kendisi açıklamış. Ben böyle duymuştum/okumuştum en azından daha önce.

    YanıtlaSil
  5. "sevgilim böyle giyinsin" diye bir bölüme başladım blogta. burada bu bölüme dahil olası çok fazla fotoğraf var :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.