AMERİKA FETHEDİLİYOR !

Her ne kadar hala hangi milletten olduklarına karar veremeselerde Hüseyin Çağlayan ve Erdem Moralıoğlu kuşkusuz göğsümüzü kabartan yeteneklerimizden. Özellikle Erdem son zamanlarda İngiltere'nin en popüler tercihi. Ülkenin first lady'sinden en önemli yıldızlarına kadar birçok isim Erdem'i tercih ediyor. Ama bir şekilde İngiltere dışına çıkılmıyordu.



Altın Küre Ödül Tören sonrası düzenlenen partiye Ashley Olsen bir Erdem koleksiyonuyla katıldı. Böylelikle Amerikan pazarına ilk adımlar atılmış oldu. (Defilede modelin üstünde şahane duran elbise Olsen'ın üstünde nasılda emanet gibi durmuş. Keşke başka biri giyseymişde kıyafetin hakkını vermiş olsaydı.)

Hüseyin Çağlayan ise modacıdan ziyade olağanüstü yaratıcı eserleriyle modanın farklı bir dalına öncülük ediyor. O adeta modanın heykeltraşı..bir nevi Michelangelo'su. Ama tuhaf bir şekilde koleksiyonlarını yakın geçmişe kadar Hollywood'da fazla görmezdik. Varsa yoksa Avrupa pazarıydı. Geçtiğimiz aylarda Victoria Beckham'lı Amerikan Elle dergisinin kapağında bir Hüseyin Çağlayan görünce tamam dedim en sonunda işin pazarlama stratejisi Sam Amcaya doğru kayıvermiş..Ardından Rihanna'nın çok konuşulan Çağlayan kıyafeti ve geçtiğimiz günlerde Katy Perry'nin Hüseyin Çağlayan imzalı şahane kıyafeti. Tek yakadaki el motifli toka nasılda bir Çağlayan yaratıcılığı.



Dünde Jennifer Lopez bir show programına Hüseyin Çağlayan'ın koleksiyonundan bir parçayla katıldı.

Anlaşılan bu hafta İngiliz Türklerinin haftası..Umarım burda kalmazda devamı gelir..

Yorumlar

  1. Erdem'in tasarımı herika gerçekten, Olsen'ın kambur ve yılgın duruşu bile kötüleyemimis elbiseyi :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.