EN ŞIKLAR - 2010 Sag Ödül Töreni

 
Sadece kıyafetlerin farklı olduğu, ödüllerin neredeyse aynı isimlere gittiği bir tören. Kırmızı Halının bu seferki galibi bile yine aynıydı : DİANE KRUGER ! Bu kadının kırmızı halı seçimleri üstüne yok. Yine şahane bir model yine harika bir renk.



Kıyafet Jason Wu imzalı. Makyajı, saçı ve Harry Winston küpeleri son derece asil..Kusurlu bir Diane Kruger neredeyse imkansız. Şu her sene yapılan en şıklar listesinin ne kadar saçma salak bir şekilde hazırlandığının kanıtı. Diane Krugersız bir liste ne kadar doğru olabilir ki ?



Sandra Bullock'un Golden Globes kıyafetini beğenmemiştim. Ama bu seferki şahane. Gecenin 2. en şıkı. Alexander McQueen imzalı kıyafet her zaman risk olan mavi ve siyahı o kadar sofistike bir şekilde birleştirmişki hayran kalmamak imkansız.



Saçı ve makyajı tam yerinde. Herhangi dikkat çekici bir mücevher kullanmayıp dikkati süslerden kaçırtmamış. Bu performansı Oscar gecesindede bekliyorum.



Törenin bir diğer şık ismi ise Kate Hudson. Golden Globes faciasından sonra yine beyaz renkte ısrar etmiş ama bu sefer Emilio Pucci imzalı kıyafetle doğru seçimde bulunmuş. Kıyafetin seksiliği ise ayrı bir konu. Sırt dekoltesini süslediği Cartier kolye çok hoş görünüyor. Basit görünmeden seksi olmayı başardınızmı zaten işi doğru yapmışınız demektir.



Dağınık stildeki topuzunu bependim. Ama makyajı biraz daha koyu olabilirdi. Mesela gül kırmızısı bir ruj çok hoş durabilirdi.

Yorumlar

  1. Bu yabancı avratlar neden böyle güzel ve mütevaziler.Birde bizimkilere bakın ne hallerdeler.

    Robin

    YanıtlaSil
  2. Kruger çok zarif ve güzel bir kadın, seçimleride aynı doğrultuda her zaman. Hudson'da elbisesini çok iyi taşımış, sadece göğüs kısmının balet süspansuarı görünümü beni çok rahatsız etti :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.