SİYAHLAR - Altın Küre Ödülleri

 
YSL imzalı kıyafetiyle Kate Winslet gecenin en şık ve zariflerinden. Hollywood kıyafetine göre saç yapmakta usta. Makyaj süper.

Jennifer Aniston yine şahane. En beğendiğim Hollywood vücudu. Müthiş fit ve zarif. Valentino imzalı siyah tek omuz kıyafetle harika görünüyor. Saçlar konusunda kendine o kadar güveniyor ki salaş haliyle bile 4-5 saat ayna karşısında vakit harcayanlardan daha iyi.

Mad Men'nin talihsiz yıldızı January Jones, Lanvin kıyafetiyle fazla dağınık görünüyor. Julia Roberts gecenin en büyük hayalkırıklığı ! Böylesine bir yıldızın geceye önem vermiyorum dercesine özentisiz giyinmesini yakıştıramadım hiç. Kıyafeti vintage bir YSL. Courtney Cox gecenin bir diğer şıklarından. Kıyafetiyle öyle hoş bütünleşmişki bayıldım. Ama kıyafetin ne olduğunu gördüğümde bu sefer başka bir baygınlık geçirdim. Bir Victoria Beckham koleksiyonu. Bu kadına fazlamı ön yargılıyım neyim !!

Julianne Moore'un Balenciaga imzalı kıyafetini beğenmekle beğenmemek arasındayım. Ve eğer ben Julianne Moore olsaydım mücevher olarak geçen sene Angelia Jolie'nin zümrütlerini hatırlatacak bir seçim yapmazdım. Gerçi kolunda öylesine şahane bir aksesuar varki mücevherden kime ne :)

Penelope'ciğim Armani Privé kıyafitiyle nefis. Dantel detayla İspanyol dokunuşu hoş gitmiş.

Mariah Carey Herve Leger by Maz Azria elbisesiyle yine tepelerini göstermekte ısrarlı. Bu yüzden hep kötü hep kötü hep kötü.

Yorumlar

  1. valla pelincim artık VBe gıcıklığımızı moda bloggerı profesyonelligi cercevesinde rafa kaldirma zamanimiz geldi galiba:((( kadin aldi yurudu, bir tek freeby vermemesine ragmen unluler parasini verip almaya, giymeye basladi! marc jacobs ve roland mouret daha da fazlasını beklediklerini soyledi...ama laf aramizda ben hala gicigim:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.