BEN GÖREMEDİM, YA SİZ ?

 
Eda Taşpınar'ı tanımam etmem..Avukatlığını yapmak gibi bir niyetimde yok. Ama alenen yapılan yanlışlıklarada parmak basmayı severim.

Bugünkü Milliyet'in Cadde ekinde, Eda Taşpınar'ın geçenlerde giydiği cüretkar kıyafetin Michael Kors'dan araklama olduğu iddia edilmiş. Karşınızda Eda'nın varla yok arası kıyafeti ve Michale Kors'un kıyafeti..

Şahsen yakından uzaktan bir alaka göremedim. Ha eğer bunlar sırf şeffaf plastik kullanıldığı için söyleniyorsa o zaman mahkemeler benzerlikler yüzünden birbirine dava açan modacılarla dolar taşardı.

Bu arada Eda kıyafetin hakkını verip güzel taşımış. Keşke sevgilisinide çekip çevirse. O kadar alakasız duruyorlarki. Tam bir tezatlar tablosu. Biri her şekilde dikkat çekmeyi seven çılgın bir sosyetik modasever diğeride sudan çıkmış balık gibi ortama ayak uydurmaya çabalayan bir sörfçü. Belkide aşklarının kerameti bu uyumsuzluktur, kimbilir...

Yorumlar

  1. Kadına herşey yakışıyor.Ama sevgilisiyle cidden çok zıt duruyorlar:)

    YanıtlaSil
  2. dur bende seni düzelitim;)tasarımcıların ortaya çıkardığı kıyafetlerine tek tek patent aldığını sanmıyorum,sadece logo vs..kulanıyorlarsa dava açabiliyorlar.birebir aynısını olsa da sorun olmuyor, sadece çakma oluyor benim bildiğim.

    YanıtlaSil
  3. :)) valla doğru diyosundur ben işin o kısmını bilmem zaten. ama yanlış hatırlamıyosam geçen sene armani D&G'ya dava açmıştı ikimzinde pantalonları kapitone kumaştan benden çaldılar diye :)


    tabi ne tür dava bilemiyorum. belki sadece lafta kaldı.

    YanıtlaSil
  4. ben bilmiyorum o mevzuyu,ama mesela burberry nin kumaşı patentli,kimse kullanamaz,her ne kadar çakması dolu olsa da:))

    YanıtlaSil
  5. Bora'yi her yazimi bikip usanmadan 3 ay boyunca gecirdigim Cesme zamanlarindan tanirim, tabii hic yoksa 5 yil oncesinden bahsediyorum ben! Ama zannetmiyorumki o 5 yilda spor&sorf ve en nihayetinde guzel hatun meraklisi biri olmaktan cikip fashionable&stylish, her partide boy gosterip, paparazzilere boy boy fotograf cektiren biri olup ciksin!

    Bu Eda kizimiz o muhtesem bacaklarina her ne yapiyorsa bu Bora'ya da onu yapiyor herhalde?!haha

    (gazetede bacaklarini her gece at kili fircayla alttan uste fircaladigini okumustum, bilemem artik ne kadari dogruu:)

    YanıtlaSil
  6. fashionable olacam diye ara ara denemeleri oluyor Bora'nın ama tutmuyo bi türlü. sayfiye yakışıklısı sıfatı o kadar oturmuşki üstüne atamıyo bi türlü :)

    bende okudum öyle bişi yaptığını. aferin hatuna. insan hazinesine gözü gibi bakmalı :)

    YanıtlaSil
  7. aaa ciddimi ?!! :))) bu örnekten sonra bana susmak düşer

    YanıtlaSil
  8. bence de bu iki kiyafet arasinda "araklama" denecek bi benzerlik yok! edanın yaptigi sporu spor salonundan da bldigimden hakikaten o bacaklar icin verilen emek inanilmazzzzzzzzzzz, yani allah vergisi deyip yatmiyor:p helal

    pelincim prenses uyusun da sen bize bi yesilcam odulleri yazsan okumaya doyulmayacak:)) cinsten

    YanıtlaSil
  9. bora ve eda çiftini çok yakıştırıorm.bence eda bora ile ilişki yaşamaya başladıgından beri düzeltti stilini bora da gitgide duzeltior.ilk başlarda daha beterdi.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.