HAFTANIN PİŞTİSİ

 
Haftanın piştisi Ender Mermerci. Adeta bir sanat eseri olan bu Alexander McQueen kıyafeti çok önce Drew Barrymore giymişti. İki farklı yaş grubundan 2 güzel kadın 1 kıyafette buluşmuş. İkiside hoş ikiside şık.

Yorumlar

  1. Bugün Hacer Yeni de aynı kıyafet için sanat eseri yorumunu yaptı köşesinde. Size katılmamak mümkün değil. Kıyafet gerçekten şahane. Ama ben alt fotoğraftaki mankene yakıştırdığım kadarda kimseye yakıştırmadım elbiseyi. Olur olmadık yerlerde biten elbise ve etekleri beğenmiyorum ben. Elbise ve etekler ya diz üstünde bitecek ya da ayak bileklerinde. Manken uzun olduğu için daha güzel taşımış elbiseyi sanki. Gerçi dünyanın moda konusundaki en bilgisiz insanı olarak haddim değil bunu söylemek ama benim ki tamamen işin görsel boyutuyla alakalı. :)

    Bu arada Blogun çok sık güncelleniyor artık Pelin ve bu durumda benim çok hoşuma gidiyor. Yazılarından uzun süre mahrum kalmıştık ama sayende güzel bir dönüş yaptık yazılarına.


    derya

    YanıtlaSil
  2. benimde favorim drew barrymore. pek bi hoş durmuş üstünde. kadınsı hatlarla ve yazlık açık ayakkabılarla çok daha hoş görünüyor kıyafet.

    YanıtlaSil
  3. ayrıca evet artık kuzum abla oldu hafiften o yüzden daha fazla vakit ayırabiliyorum :)

    YanıtlaSil
  4. bence bu elbise drew barrymore 10 kat daha çok yakışmış

    YanıtlaSil
  5. Çok özür dileyerek hatamı düzeltmek istiyorum. Hacer Yeni yazmışım nedense, halbuki Melis Alphan yazacaktım. Kayıtlara geçmesi açısından söylememde fayda var sanırım. :)


    derya

    YanıtlaSil
  6. vala bende melis alphan'na katılıyorum.elbise sanat eseri ama ayakkabı seçimi berbat demişti.:)(ender mermerci için)
    bana göre drew barrymoore çok güzel görünüyor bu şahane elbise ile.:)

    YanıtlaSil
  7. bencede en cok drew barrymore'a yakismis. sacinin uc boyasi bile kiyafetle uyumlu.

    ender mermerciyse pek yakistiramadim dogrusu. 1) yasina ve stiline uygun bir secim dil. bence kizlarindan birine daha cok yakisirdi. 2) siyah corap vede leopar ayakkabi kiyafete biraz ayip etmis.

    stil ve kendine yakistirma konusunda bitek feryal gulman'i bilirim. her ne kadar secimleri genelde safe olsada, giydigine hak veren bir insan. ayrica "ahead of the curve" dedikleri bir moda takipcisi.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.