STİL DEDİĞİN..

 
işte budur..Leopar stilettoyu leopar çorapla giysen bile güzel ve şık görünmektir. Muhteşem Giovanna'nın müthiş tarzı yine sahnede.

Kaynak : The Sartorialist

Yorumlar

  1. Leopar desenden nefret ediyorum desem az kalır.Ama nedense bu görüntü gözümü hiç yormadı.Tarz sahibi olmak bambaşka bir şey demekki.Her şeyi kabul ettirebilmek ve göz yormamak.Bu arada Giovanna'yı sayende tanıdım, artık denk geldikçe mutlaka inceliyorum yeni görüntülerini. Gözüm gönlüm açılıyor.:)


    derya

    YanıtlaSil
  2. Saniyorum Jak&Jil'de bu ayakkabilarin ve corabin close-up shot'ini gordum ve bir anda "wooow kim bunu, neyle, nasil kombinlemis? Resmin devami nerede?" dedim cunku close-up'ta bayag deli gorunuyorlardi:) Demek bizim dear old fashion guru Giovanna imis! Hatun cuvali bile oyle bir giyer ki, Armani yapmis 3000 euroya satiyor saniriz!! Stil sahibi olmak tam da bu demek herhalde?

    YanıtlaSil
  3. evet deryacım stilin oldumu ne giyersen giy şahane gösterme gücüne sahipsin. biçok kişide zaten buna aldanıp yakışıyo sanıyolar ama kırodan başka bişi olamıyolar.ne mutluki giovannayı sayemde tanıdın.

    nesliecim uzun zamandır yoktun tekrar hoşgeldin :)

    yada bana hoşgeldin herhalde :)

    YanıtlaSil
  4. evet seker:) asil sana hosgeldin! bebeginde cok guzel, dunya tatlisi melek bir kiz...ama artik bizlere de biraz zaman ayirdigin cok tesekkurler! i'm happy:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.