FENDİ ŞIKLIĞI..

 


Sosyetemizin ünlü simaları derinin ve ipeğin muhteşem bileşimi Fendi ayakkabılarla. Plexiglas tabanıyla zerafete modern bir dokunuş katıyor. Hem şık hem trendy hemde boydan muzdarip olanlar için sezonun vazgeçilmezi..Dünya yıldızları bilekten bağlanan uzun şeritli modellerini tercih ederken bizde daha çok Court isimli bu model tercih ediliyor.

945 Euroluk bu şahane cicilerle farklı 2 tarz görüyoruz. Kırmızı dantelli bluzu ve eteğiyle Lady in Red temalı Siren Ertan Çarmıklı ve sanki Monaco'da süper lüks bir yat partisine katılmış havasıyla Eda Taşpınar..




Eda keşke Hasman döneminde böylesine şık giyinseydi de Ikoncanlık mertebesini bu kadar boşa harcamasaydı. Artık ikoncanlık eskidi gitti demode bir kelime olarak sadece hafızalarda bir dönemi yanısıtır oldu o kadar. Gerçi yeni yeni türeyen ve ısrarla moda ikonu diye yaratılmak istenen isimler Eda'nın eski çılgın halini mumla aratacak kadar kötü.

Yorumlar

  1. eda taspinar bastan ayaga muhtesemm! nasıl bir sihirki degnek dokunduysa dokundu bu kadına ok guzel haller oldu!

    ayakkabiya diyecek laf yok zaten. ask!

    YanıtlaSil
  2. degısık cıkmıs burda eda taspınar
    baska bırı gıbı:)

    YanıtlaSil
  3. Eda harika görüniyor, basaklar zaten uzun, simdi süper duruyor. Bu Fendi modeli Eda da hem daha güzel, hemde kiyafet ile daha uyumlu.

    YanıtlaSil
  4. Eda Taşpınar gerçekten çok havalı görünüyor.Kendisiyle yakından tanıştım bir o kadar da mutevazı ve sempatik.Bacakları da gerçekten taaşşşşşşş gibi ve çok düzgün.Ayakkabı Eda'ya daha çok yakışmış.
    http://papis-style.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.