HANDE BİR YARDIM ETSEN !!

 
Türk sinemasının iki yetenekli ve güzel ismi İstanbul Film Festivali açılış töreninde..Biri hem sinemada hem dizilerde rolünün hakkını veriyor diğeriyse yeteneğini uyurken bile yaptırdığı estetiklere harcıyor. Biri hala kırmızı halıda giyinmeyi öğrenemedi diğeri ise tabiri caizse okeye dönüyor...

Nurgül Yeşilçay'ın tafta ceketi, ceketinin sırt dekoltesi son derece demode.. Makyaj ise her türlü negatif kelimenin yetersiz kalacağı düzeyde kötü. Hande Ataizi ise Yeşilçam'da Preen markasını bilen tek isim olsa gerek :)) 2 sezon öncesinin elektrik mavisi Preen kıyafeti ve Chanel çantasıyla pek bir şık. Kafasına taktığı abudik gubidik şey bile şıklığını bozamamış.

Nurgül'ün acilen Hande'den nasıl giyinmeli dersi almalı..

Yorumlar

  1. Nurgül Yeşilçay umutsuz bir vaka... Kimden yardım alırsa alsın giyim stilinin degişecegini sanmıyorum.

    YanıtlaSil
  2. Hande ataizinin moda zevki tam olarak içten geldiği söylenemez nede olsa harpers bazaar editörü Melis Ağazattan yardım alıyor.

    YanıtlaSil
  3. Hande'de sadece kafasındaki şey rahatsız edici. onun dışında vücuduna ve tipine giden şahane bir tasarımla. ama elbette herkes beğenecek diye bi kural yok :)

    sevgili Azra Hande hep başından beri şıktı. yani hiçbi zaman kötü olmadıki yardım alıp iyi oluversin. üstelik destek alması pek bir Holywoodvari geldi bana :)

    darısı Nurgül'ün başına diyim artık :)

    YanıtlaSil
  4. Hande istedigi kadar chic olsun surati artik yaptirdigi estetiklerden taninmaz halde! bir gozu saga, bir gozu solu bakiyor bu resimlerde!! boyle seylerden bahsetmeyi sevmem ama insan dogustan gelen guzelligiyle bu kadar oynarsa olucagi bu...Turkiye'nin kedi kadini oldu Hande!aferim...

    YanıtlaSil
  5. amannn ben de yesilcay'i boyle gorunce olmuyor iste dedim ama arka tarafını gormemistim:) simdi haliyle bu benim icn asiri doz oldu:))

    hande'yi ise bundan da sık beklerdim dogrusu!

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.