2010 KRAL TV MÜZİK ÖDÜLLERİ

 
Dün gece Rüküş TV Ödülleri ayy pardon Kral TV Müzik Ödülleri dağıtıldı. İşin ucunda beleşten yiyecek içecek bide ünlü simaları görme şansı olunca fırsat bu fırsat ülkemdeki tüm kırolar toplanıp törene koşuvermiş. Yani bu muhteşem tablo başka nasıl anlatılır bilemiyorum!!

Benim için gecede 2 şık vardı. Tarkan ve Ajda Pekkan. Tarkan'ın yaşı 40'lara yaklaşsada doğal olduğu ve imaj diye kasmadığı sürece hala harika. Kıyafeti gayet enerjik ve tam bir Tarkan'ca. Ve son parçasınada bayıldımm :)

Yorumlar

  1. Ayşe Özyılmazel denen vatandaşın tedavülden kalkmasını dört gözle bekliyorum. Bir insan hem herşeyi yapmaya çalışığ hem de hiçbirini yapamaz mı ya... Başarısızlık abidesi.

    YanıtlaSil
  2. çok yaşa.. hakikaten aynı düşünceleri paylaşıyorum seninle,hepsini bir arada zor görürdük :) tarkan ve ajda herzamanki gibi harika

    YanıtlaSil
  3. hakikaten tüm kırolar toplanıp parti yapmış gibi duruyor. Yahu bu ne ya!!!yine bakmayın kötünün iyisi şu Azeri kızı Günel olmuş. O da 20 lik bir genç kız için çok abartı ya neyse...Hele şu Zara ya ne demeli sanki pijama partisine giderken düşmüş bu ödül gecesine.O kadar para, o kadar imkan ve giydiklerine bak..

    YanıtlaSil
  4. ya ben hala aralarında anlaştıkları konusunda ısrarcıyım. yada teması rüküşlük olan bir geceden olmalı bu kıyafetler :)) yani özellikle rüküş olun dense bile bunlar seçilmez o kadar :))

    YanıtlaSil
  5. valla bence bunların hepsi pazardan almıs gibi duruyo bunların parası mı yok hadi zevksizsiniz anladık bi adam tutn da giydirsin sizi bu ne ya hic mi dergi karıstırmıyosunuz bi sey okumuyosunuz goz zevkimizi bozuyolar resmen insan cannes goruntulerine bakarken ici acılıyo hangısını begendıgıne karar veremiyo bı de sunlara bak SUCKS!!!!!!

    YanıtlaSil
  6. Günel ve Zeynep Mansur (Mansur'du galiba) kötünün iyisi olmuşlar. Günel'in elbisesi şık ama yaşına uygun değil sanki. Zeynep Mansur'un kırmızı elbisesi hoşuma gitti. Sarı saçlarıyla uyumlu olmuş. Zaten kırmızının sarışınlara çok yakıştığını düşünmüşümdür hep. Zara'yı çok beğenirim müziğinden dolayı ama kıyafeti göz tırmalıyor. Kıyafet bir yana makyaj çok başarısız olmuş. Diğerleri için yorum yapmaya bile değmez.

    derya

    YanıtlaSil
  7. hallo!

    cok haklisiniz, en sik tarkan ve ajda idi.

    blogunuzu hamilelik döneminizin sonlarina dogru kesfetmistim ve COK severek okuyordum. hem konular, hem'de writing-styliniz cok güzel. sonra blogunuz birden bire yok oldu...cok üzülmüstüm.

    so, bugün tesadüfen tekrar buldum ve hic birsey degismemis...hala muhtesem bir sayfa. sanirim beebis bir kay aylik olmustur...CONGRATS!

    take care!

    YanıtlaSil
  8. çok sevindim burcu tekrar bulduğuna. o güzel sözlerin içinse ayrıca teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  9. en başta söylemek istermki blogunu çok ama çok beğeniyorum.evde sıkıldıkça açıyorum blogunu ve baştan aşağı kurcalamaya başlıyorum.çok güzel bir blogun var :)


    Kıyafetlere gelince cidden hepsi berbat ötesi.aynen rüküş tv ödülleri verilse bu kadar rüküş olunamazdı.
    ayşe özyılmazel çok kilolu çıkmış.elbisesinide hiç beğenmedim.çok sade ve frapan.
    sibel tüzünün kıyafeti 1970 lerden kalma ve çok dekolte bir kıyafet.dekolte olması sorun değil ama sibel tüzünün kemiklerini görmek istemediğimize eminim.


    zaranın kıyafeti feleket ötesi.kıyafet moda tarihine sürülmüş kara bir leke.

    gülşenin kıyafeti gabbana marka.ve çok kötü durmuş.ayrıca üstüne 2 beden büyük gelmiş gibi.

    funda arar ın kıyafeti hoş gibi duruyor ama funda arara gitmemiş.çünkü omuzları geniş bir bayan olduğu için biraz irir yarı görünmüş.

    günel kötü.tuğba ekinci göğüslerini fazla ortaya çıkarmış.ece gürsel feleket v e felaaket ötesi.demet akalın ve petek dinçöz gazinolarda çalışan assolistlere benzemişler.eda özerkan fazla siyah olmamış..zeynep mansur çok sade risksiz..

    YanıtlaSil
  10. Çok teşekkür ederim Tolga sözlerin beni çok mutlu etti :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.