SEX and THE CITY 2 - New York GALASI

Sex and the City curcunası resmen başladı. İlk başlangıç noktası New York. Herkes güzel herkes çok şık.

Herkes Sarah Jessica Parker'ın Halston Heritage'dan giyinmesini beklerken o süpriz yaparak şahane bir Valentino ile katıldı. Limon sarısı kıyafet tam Carrie tarzında cıvıl cıvıl..Ama ilk görüşte bana Victoria Beckham'ın 2006 senesinde giydiği Roberto Cavalli kıyafeti andırması açısından minicik bir eksi puan :)

Gri saten Ferragamo ayakkabılar müthiş şık olsalarda bu tarz kıyafete kesinlikle taşlı veya dore stilettolar çok daha iyi giderdi.

Kim Catrall'a tek kelimeyle ıslıklı bir wowwwww..Bu yaşta böylesine ışıl ışıl bir güzellik, dişilik ve seksapellik. Samantha hayranlığım tavan yapmış durumda. Naeem Khan imzalı kıyafetle kusursuz.

Kristin Davis şahane bir pembe elbiseyle. Jean Desses imzalı kıyafetin rengiyle ten uyumu müthiş.

O kadar renkten sonra Cynthia Nixon'ın siyah Carolina Herrera kıyafetiyle gerçek dünyaya dönüş yapıyorum. Keşke Nixon'da diğerleri gibi renkli bir seçim yapsaymış. Bende bir nevi soğuk duş etkisi yaptı ve fazlasıyla sıradan geldi. Şık ama sadece şık. Gerisi yok.

Yorumlar

  1. kristin davis pembeden şaşmamış. klasik tatlı görüntüsü :)
    bencede cynthia nixon biraz sade kaçmı ama olsun yakışmış!

    YanıtlaSil
  2. en başarılı Sarah Jessica Parker..Kim Catrall'ı hiç beğenmedim,elbisesinin rengini yakışrıramadım. en şirin Kristin Davis.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.