SÜPER HAVALI !

 
O, benim için sosyetemizin en avam giyineni. İkoncanların en rüküşü olupda kendini en şık zannedeni. Ve ikoncan diye anılmaktan en memnun olanı.

Lakin rüküşlüğü dillere destan Ivana Sert, herkese nasip olmayan bir başarıya imza attı. Her modacının kendi koleksiyonundan küçücük bir parçası kullanılsın diye yırtındığı Sex and The City filminin ikincisinde, Samantha'yı Ivana Sert imzalı mayokinilerle göreceğiz.

Resimdekinin Ivana Sert mayokinisi olduğundan emin değilim. Ama röpörtajlarında hep bu mayo kullanıldığına göre bu olmalı diye düşünüyorum. Üstelik Ivana'nın geçen seneki koleksiyonundaki çizgilerlede çok uyuyor.

Geçen sene Sex and The City'nin styling gurusu Patricia Field Türkiye'ye gelmiş ve Ivana Sert ile güzel bir dostluk başlamıştı. Bu dostluk iş hayatınada yansıdı. Ivana'nın tabiriyle Patricia mayo modellerini çok beğenmiş ve bunlardan bazılarını Sex and The City 2'de kullanmak istemiş. Böylelikle Ivana Sert mayolarını moda dünyasının en popüler filminde Samantha'nın üzerinde göreceğiz.

Film Amerika'da 27 Mayıs'da gösterime girecek. Bülent Cankurt'un haberine göre 24 Mayıs'da gerçekleşecek New York galasında Ivana Sert kırmızı halıyada katılacak.

Yiğidi öldür ama hakkını yeme. Ivana Sert koca bir alkışı hak ediyor. Ayrıca galada giyeceği o muhteşem(!) kıyafeti nasıl merak ediyorum anlatamam :)

Yorumlar

  1. kelimesi kelimesine katiliyorum. ikoncan falan ama sezar'in hakki sezara. helal olsun. turkiye'de, sex and the city gibi uzun metrajli moda reklami tadinda bir filme urun vericek birisi cikana kadar bukemedigin eli opuceksin.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.