TUVANAM BABY COUTURE

 
Kendimi bildim bileli kız çocuklarında haute couture işini Nişantaşı'nda ki Madam Concitta yapar. Başkada bir isim bilmem.. Ama nedense bir kız bebek annesi olmama rağmen ayaklarım o mağazadan bir türlü içeriye giremedi. Fazlamı demode, fazlamı pahalı sebep ne bilmiyorum. Zara Kids, Gap Kids darmadağın edildi ama Concitta'dan içeriye bir bakış bile atılamadı. Vardır bir sebebi elbet.

Neyseki bebek haute couture açığı Tuvana Büyükçınar tarafından kapatıldı. Tuvanam Bebek koleksiyonunu görünce resmen dilim tutuldu. Hepsi birbirinden şirin hepsi birbirinden şeker.

Ünlü modacı, “Tuvanam Baby Couture” adını verdiği markası ile bebekler için yarattığı rengarenk tasarımlarını özel bir defileyle tanıtacak.

Tanıtımın yapılacağı organizasyonla beraber satışa da sunulacak olan Tuvanam Baby Couture koleksiyonu, 25 parçadan oluşuyor. Birbirinden şık ve eğlenceli tasarımların yer aldığı koleksiyonun satışından elde edilecek gelirin yarısı ise “Çocuklar Gülsün Diye” projesine aktarılacak.

Resimler son derece güzel. Hepside adeta bir masal kıtabından kareler gibi.

Minik prenses Ayça'mın özel günleri için nereye gideceğim belli oldu. Zamanlaması ve emeği için Tuvanam Büyükçınar'a sonsuz teşekkürler :)



Yorumlar

  1. hepsi ne kadar güzeel!!!şuan bir kız çocuğum olsun istedim resmen:):):)

    YanıtlaSil
  2. çok çok güzeller,çoçuk giyimi içinde böyle bir ihtiyaç vardı hakikaten.

    YanıtlaSil
  3. hafiften crewcuts esintileri var, ona ragmen cok begendim. icim acildi!

    YanıtlaSil
  4. evet gerçekten çok güzeller yaaa !masal gibi fakat fiyatsal anlamda baby concittadan farklı olacağını sanmam nişantaşında yeni bir yer keşfettim rumeli caddesinde eski golden çikolatacısı şimdinin damla mağazası onun üst katı güzel şeyler var fiyat olarakda daha makul

    YanıtlaSil
  5. tavsiyen için çok teşekkürler. hemen bu hafta bakacam dediğin yere.

    YanıtlaSil
  6. baby concıttanın fıatları çok makul ve aynı zamanda kıyafetleri de demode değil. özellikle renkler çok hoş.bebeğimin dayısının düğününde giyinmesi için aldığım (özel tasarım )elbisesini bütün davetliler çok beğendi..gecenin prensesiydi kendisi.bunun için emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  7. Leyla Dümar09 Mayıs, 2011

    Anneler sıze bır müjde ve bır dr tıyo vereyim.Nisantaşında bu kadar gezerim kızım icin bebekler için hot-coture bışeyler hıç bulamamıstım .Şimdıbır yer keşfettim muhteşem olaganüstü adı BABY CONCITTA uzun yıllar oradaymış ve ben goremedim ama şimdi her hafta sonu oradayım.Modeller guzel fıatlar guzel herkeze tavsıye ederim......... teşekkurler CONCİTTA..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.