2010 ALTIN KELEBEK ÖDÜL TÖRENİ Şıkları

 
Yine rüküşlerle bezeli bir başka kırmızı halı törenimiz. Ama birazda gözümüz gönlümüz açılsın artık. Bu sefer gecenin en şık 3 bayanını mercek altına almayı tercih ediyorum.

Birçok köşe yazarı gecenin en şıkı olarak Sedef Avcı'yı seçmiş. Benim listemde 3 sırada. Kırmızı halı dendimi dozunda şaşalık ve gösterişi seven biriyim. Siyah ayakkabılardan fırlayan parmak uçları rahatsız edici. Ama Özgür Masur kıyafet tek kelimeyle şahane. Zaten 3.lüğü sadece elbise alyor.

2. şık ise Bade İşçil. Ve yine bir Özgür Masur. Gerçek anlamda şıklığın tercihi artık Özgür Masur oldu. Nerde kırmızı halı orada Masur eserleri. Bade İşçil'in portföy seçimi şahane. Ama keşke aynı şeyi saçlar içinde söyliyebilseydim. Türkiye'nin en güzel kadınıyım demek varken kuş yuvası gibi bir saçla tam puanı kaçırıveriyor.

Bence gecenin en şıkı Zeynep Beşerler. Sanki bir Hollywood gecesinde gibi şahane bir şıklık içinde. Saçlar, makyaj ve aksesuarlar dört dörtlük.

Yorumlar

  1. kesinlikle zeynep beşerlere bayıldımmmm :)

    YanıtlaSil
  2. Zeynep Beşerler süper olmuş takısıyla da bunu tamamlamış tek kelimeyle harika;bu takıda gözüm kaldı bi kaç site araştırdım bulduklarımdan biri
    http://boybeyipirlanta.com/
    güzel bir site tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  3. boybeyi muhteşem yüzyılla epey sükse yaptı..gerçekten harika takıları var.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.