ARTIK ZAMAN GOSSIP GIRL ZAMANI !

Gossip Girl ilk yayınlandığı zamanlarda yeni yetmelerin aşırı doz yemiş kıyafetleri bana son derece itici geliyordu. Ne de olsa ben bir Sex and The City kadınıyım. Kim takar Gossip kızlarını ! Ama roller zamanla değişti. Artık aşırı dozlu olan Sex and The City filmleri oluverdi. Carrie'nin hala 18likler gibi giyinmesi rahatsız edici boyutlara ulaşmışken birden Gossip Girl'ün Paris'te ki yeni sezon çekimlerine rastlayıverdim. Ve işte benim yeni SATC'im dedim !!! Gossip Girl'ün stylingi son derece güzel, değişik ve şık.

Blaire'in yeşil renkli şort takımı Oscar de la Renta.

Paris'de ha Chanel'e uğramamışın ha Eiffel'e çıkmamışın. Bir farkı yok !

Avenue Montaigne'de Harry Winston'ın önünde çekilen bir sahne. Serena'nın mavi yüksek belli pantalonu ve payet ceketi über şık. Saçlar ve Brian Atwood imzalı pumplar sarhoş edici :) Aynı sahnede Blair'in yine Oscar de la Renta imzalı kırmızı kıyafeti çok yakışmış. Altına giyilen pembe saten ayakkabı ne kadarda doğru bir renk !

Serena'nın somon renkli pantalonuda çok hoş. Bu tarz kıyafetlerde Blake Lively son derece başarılı. Aynı sahnede Blair yine bir başka Oscar de la Renta kıyafetle. Bu seferki inanılmaz güzel bir elbise. Bayıldım !

Blaire'in Chanel kombinasyonu çok cici. Özellikle ayakkabılar can alıcı.

Serena'nın giydiği George Chakra imzalı kafes kesimli kıyafeti rüyalarıma girecek kadar beğendim !! Blaire'in kiraz desenli üst ve etek takımı Moschino imzalı. Kendisine çok yakışmış.

Yine Serena'nın yeşil kıyafeti klasik bir yaz seçimi. Ama tabi keşke herkese bu kadar yakışabilse :)

Umarım Gossip Girl'ün bu şahane tarzı sadece Paris çekimleriyle kalmaz ve tüm sezon devam eder.

Yorumlar

  1. Gerçekten hepsi çok güzel..

    YanıtlaSil
  2. Harika! İlk setteki renklere bayıldım.

    YanıtlaSil
  3. SATC dizisinin yeri hep ayrı olacak kalbimizde Samantha hep kraliçemiz kalacak olsa da, Blair'in giydiği elbiseler şahaneymiş, of çok beğendim.

    YanıtlaSil
  4. e günaydın

    YanıtlaSil
  5. ama daha önce hiç bu kadar iyi değildiki stylingi. şimdi ise süper gidiyo. yani demek istediğim gecikme benden kaynaklanmıyor :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.