HAFTANIN GÜZELİ

 
1 haftadır Aşk-ı Memnu fırtınası yaşanıyor. Perşembelerimin değişmez heyecanınından ayrılmak bendenizi üzsede Yaprak Dökümü gibi saçmalamadıkları için yapımcılar ve senaristler koca bir alkışı hak ediyor. Olması gerektiği zamanda olması gerektiği gibi bitti.

Dizinin Su Ada'da gerçekleşen özel geceside epey yankı uyandırdı. Bihterciğim, Firdevscğim kusura bakmasın ama gecenin en güzeli ve en şıkı Kıvanç Tatlıtuğ'un sevgilisi İdil Fırat idi. Güzelliğini ve zerafetini şahane bir şıklıkla bütünleştirmiş. Son zamanlarda bu kadar hoş bir esmer güzeli görmemiştim.

Çift olarak insan hangisine bakacağını şaşırıyor :)

Kaynak : Hello

Yorumlar

  1. Bence İdil Fırat siyah giyerek kolaya kaçmış, kıvanç tatlıtuğ bile daha iyi bir tarza sahip.

    YanıtlaSil
  2. İdil Fırat'la ilgili yorumuna katılıyorum.Kendini zorlamadan sade ve şık olmuş

    YanıtlaSil
  3. idil fırat gencecik yaşına rağmen nenem kılıklı bence. esmer saçta sarı balyajlar, modası geçmiş kaşlar. anadoluda çok var bu kızlarımızdan

    YanıtlaSil
  4. Ben İdil Fırat'ı Ürdün Kraliçesi Rania'ya benzetiyorum.

    YanıtlaSil
  5. kıvançın yanına yakışan tek bir esmer vardı.o da azra..azra nedense fotograflarda çok farklı çıkıyor.o aslında gerçek bir meleze benziyor yakından . ve bakınca bir daha bakıyorsun kıza.ben hep onların cocugu nasılolur acaba diye merakla bekliyordum ama olmadı kısmet..neyse..idil fırata gelince ben onu çok ışıltılı bulamadım.zarif bir bedeni var.uzun boyu ve endamı güzel ama kız da birşey eksik.ne oldugunu da tam bulamadım ama.sanırım biraz ışıltılı ile ilgili bir durum bu.bir farklılığı yok.ben konuşmasını da tvden izledim.böyle yanlış yapmaktan korkar gibi konuşuyor.bakış açısına göre aa ne kibar konuşuyor denebilir ama iletişim tekniklerinden çok iyi anladığımı biliyorum ben.bu aman yanlış yapmaktansa fazla konuşmayayım bari enazından ne kibar asil kız derler gibi bir durum bu.

    YanıtlaSil
  6. ben azrayı beğenmeyen ve nasıl olduda dünya güzeli seçilir diye şaşanlardanım :) defalarca kendisine istiklal caddesinde rastlamışlığım var. tmm güzel ama dünya güzeli ??!! beynimin tek bir hücresi bile kabul edemez :)

    ben idil fırat da zerafet gördüm. yüz hatları çok güzel, koyu makyaj çok yakışmış, vücut hatları narin ve gayet dikkat çekici bir güzel.

    tabi dedikleri gibi..gerçektende güzellik göreceli. :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.