YİNE OLMAMIŞ !

 
Gülben Ergen'in ilk faciasının yankıları geçmemişken bu sefer başka bombalarla karşımızda.

Son konserinde Tuvana Büyükçınar imzalı iki kıyafet giymiş. Maksi kıyafette feci bir Çağla Şikel havası var. Bu tarz fırfırlı kabarık etekler işli ve pırıltılı üstler daha çok genç yaşlara yakışacak bir tarz. Tuvana boşuna Sinem Kobal'la çalışmıyor. Küçük Sırlar'da ki Su'nun tüm kıyafetleri Tuvana'ya ait. Mesela Ebru Akel'de çoğunlukla Tuvana Büyükçınar giyer ama bu tarzlardan kaçınmasını pekala bilir.

Diğer kıyafet ise Balmain tadında sezonun her modası apar topar eklenmiş gibi. Rihanna havasının yakalanmak istendiği çok belli. Parlak kumaş, uzay çağı omuzlar, Lanvin'in 2 sezon öncesi uzun kolyeleri ve yeşil florasan ojeler. Ayakkabısını göremedim. Eğer Tuvana karışmayıp kendisi giymişse facia olduğuna eminim.

Acımasızca eleştiriyorum çünkü güzel giyinmesini istiyorum. Gülben'e böyle allı pullu şeyler yerine klasik çizgili bacak yırtmaçlı kıyafetler çok yakışır. Bıraksın artık şu cicili bicili genç kız havalarını.

Sahnede zarif bir seksepaliteye sahip Gülben görmek dileğiyle.

Kaynak : Gecce.Com

Yorumlar

  1. bence ikinci elbisesi şık! grili olan

    YanıtlaSil
  2. öncelikle kompleksiz bir türk kadını oldugunuz için tebrik ederim. genelde çağla şikel dendiği zaman , ıııyy tahta gibi, çingene gibi, sen hiç onu makyajsız gördün mü gibi sorular alır başını gider.
    ama ne hikmetse tüm kadınlar ellerinde çağlanın fotoları ile kuaförile saç rengi için sıkı bir pazarlık başlar.
    fönlerde maşalarda hep çağla lafı duyulur.
    ama yer çamur atmaya geldi mi kimse geride kalmaz.
    kim ne derse desin dünya standartlarında bir model, zamanında gözünü karartıp dünyaya açılsaydı neden bir gisele çıkmaz mıydı??
    konuyla alakalı olarak son eklemek istediğim, gülbenin kıyafeti üstüne oturmamış bütünleşmemiş. sahneye çıkarken biri eline tutuşturmuş gibi. olamamaış otur sıfır :))
    birde sürekli bot giyme nedeni, ayak bileklerinin kalın olmasıymış!!

    YanıtlaSil
  3. 1. elbise berbat 2000 baslarında larda kaldı arıtk bunlar nyse 2. ise evet sık ama içinde gülben olmadıkca

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.