ALDATICI BİR STİL

Angelina Jolie son 1 aydır mini bir dünya turu yaptı diyebiliriz. Son filmi 'Salt' ın tanıtımı ve galalar için gitmediği ülke kalmadı. 'Salt' tipik bir Angelina Jolie filmi. Vurdulu kırdılı tek başına tüm dünyayı alt edebilecek güce sahip dişi bir Rambo. Ama canlandırdığı karakterin tersine galalarda zarif bir seçimi var.

Seçimlerinde kıyafet hiçbir zaman ön plana çıkmıyor. Zayıflığı rahatsız edici. Diz üstü kıyafetlerinde görünen dizleri çok çirkin. O kadar zayıfki suratı kocaman görünüyor. Siyah renge hala ölesiye tutkun. Halbuki en güzel göründüğü kıyafetler hep renkli olanlar. Mavi Elie Saab kıyafeti ve kırmızı Atelier Versace ile ne kadarda güzel. Takılarla arası iyi değil. Kullansada nadide parçaları seçiyor. Ayakkabılar felaket. Birçok kıyafetinde aynı ayakkabıları kullanıp kolaya kaçmış. Salvatore Ferragamo'nun ten rengi ayakkabıları favorisi. Favori dekoltesi bacak ve sırt. Dövmelerinin çirkinliği ne yazıkki sırt dekoltelerinde tüm estetiği bozuyor. Saçlarda en çok topuzu yakıştırıyorum. Ama şu aralar çok zayıf o yüzden saçlarını açık bırakması en doğru seçim.

Özetlersek ilk bakışta Angelina Jolie'nin stili sade ve zarif gibi görünsede şeytan ayrıntıda gizlidir misali gerçekte anoraksik, sıradan, kolay ve silik.

Yorumlar

  1. Ben sanırım Jennifer Aniston'u çok sevdiğimden olsa gerek bu kadını hiç sevememiştim. Zaman geçtikçe de sevemiyorum, sanki tarzı yok gibi...

    YanıtlaSil
  2. güzel demişin. gerçektende yok :)

    YanıtlaSil
  3. Angelina Jolie bir fashionista degildir. Bunu herkez bilir.
    Bence o hayatin anlamini daha farkli seylerde görüyor ve güzel giyinmeye fazla önemsemiyor.
    Buna ragmen zaten kiyafetlerini kendi secmez.
    Silisti Jennifer Rade ilgileniyor yani kiyafetleri ön planlama. ;)
    Siyah bence ona en cok yakisan renk 2004de giymis oldugu siyah deri Versace elbiseyi hatirlatiyim.
    Sadece son zamanlarda kilo verdi diye yakistiramadim ama bunu da söylemek lazim - Angelina o beyinsiz kadinlardan degildir size zero jeansin icine siya bilmek icin kilo vermez. Bircok bloglar Angelinanin stressli oldugunu ve cok problemlerle ugrastini bildiriyorlar ve buna ragmen ona karsi sonsuz saygim var.
    Bu arada bende Versace ve Elie Saab elbiseleri cok beyendim!

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.