BEN ŞAHİDİM !

 
Seren Serengil -20 kilo sonrası verdiği resimlerde harika görünüyor. Aman niye açılıp saçılmış demeyin o 20 kiloyu vermenin ne demek olduğunu bilen biri olarak yürü Seren diye bağırıyorum arkasından !! İnsana adeta yeniden doğmuş hissi gelir. Kendini sevmeye başlarsın. Özgüvenin tavan yapar. Tuhaf bir mutlulukla aptal aptal sırıtıverirsin bütün gün. İddia ediyorum dünyada hiçbir zengin yada yakışıklı erkek bir kadına bu duyguyu yaşatamaz. O yüzden Seren'in artistik pozlu resimlerini çok iyi anlıyorum.

Üstelik bu pozların fotoşop olduğunu iddia edenler oldu. Yaklaşık 1 ay önce Seren'i Swiss Otel'in soyunma odasında gören biri olarak cevap veriyorum. Hatun gerçektende hap gibiydi. Üstelik o sıralarda Müftüoğlu'nun diyetine bile başlamamıştı. Hatta annemle sonrasında konuştuğumuzda bu kadın niye hep şişkoymuş gibi giyiniyorki fıstık gibi halbuki demişliğim bile vardır. :)

Ama bunun yanısıra inşallah ömrüm şu Mickey Mouse takıntılığını ve dudak kalemini bıraktığı günleri görmeyede yetecektir :)

Yorumlar

  1. asagidaki resimle verdigin resim arasinda bir fark yok mu sence de :D

    http://www.salincaktaikikisi.com/2010/08/seren-serengilin-son-hali-ve-yeni-sac.html

    gobek deligine dikkat!!!!!

    YanıtlaSil
  2. hahahaha hakkaten dikkatimi çekmemişti. kızın gerçek halini gördüğüm için resimleri incelemedim hiç. gebek deliği tam bir falso olmuş. :) ama yinede fıstık gibi görünüyor :)

    YanıtlaSil
  3. 2,5 aydır canım çıkıyor anca 6 kg verdim. 20 kilo MÜTHİŞ bir başarı, vallahi helal olsun aferim.

    YanıtlaSil
  4. yine iyisin bravo. ben 1.5 aydır ancak 3 kilo verebildim. :( yaş arttıkça gerçekten vermek zorlanıyormuş.

    YanıtlaSil
  5. Valla helal olsun, hiç bu kadar iyi gözükmemişti...

    YanıtlaSil
  6. canımcım, ben de doktora sordum, yaşım 30'u geçtiği için mi zor kilo veriyorum dedim. Meğersem daha önce de çeşitli diyetler yaptığım için vücudum direnç gösteriyormuş şimdi kilo vermeye. yani sürekli kilo alıp vermek çok zararlı, sonra 3 kat daha zorlaşıyor işimiz.

    YanıtlaSil
  7. fotoşopu ii kullanan birisi olarak son büyük resim kesinlikle fotoşoplu. gerçi fotoşopu iyi kullanmaya gerek bile yok bunu anlamak için.

    YanıtlaSil
  8. fotoşop olsada zayıfladığı gerçeği değişmiyor. dediğin gibi kesin ten renginde göbekte falan bişiler yapılmıştır. o kadarcıkda olsun artık :)

    YanıtlaSil
  9. bel çevresi ve oturduğunda oluşan göbek katları da fotoşop ile düzeltilmiş.evet haklısın gerçeği değiştirmiyor ama gözümüze, beynimize sokulmaya çalışılan kusursuzluk maalesef yapay..

    YanıtlaSil
  10. Ben bu kadını beğeniyorum.Dudak kalemini de artık eskisi gibi kullanmıyor Pelin.Yoksa ben mi farketmiyorum diyecem ama artık o çook eskilerdeki Seren değil.Tarzını, giyim stilini hoş bulduğum artistlerimizden(benim fikrim yani:-)

    YanıtlaSil
  11. zayıflamasını taktir ediyorum ama stil olarak hala vahim durumda. bazen çok hoş görünüyor bazen nasıl böyle giyinmiş oluyorum. ama genel olarakda benim de sevdiğim bir ünlüdür. çektiği acılar az birşey değil. sempati duyuyorum kendisine. diğerlerinden daha kendi gibi daha gerçek gibi.

    YanıtlaSil
  12. Evet evet çok doğru ifade etmişsin.Sempatim var bir de yine aynen dediğin gibi bazen çok şık oluyor ama bazen de kendisi her ne kadar kabul etmese de giydikleri hiç güzel durmuyor, abartıyor v.s.Ama olsun öyle veya böyle biz sana sempati duyuyor ve seviyoruz SERO...Kadın dayanışması:-)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.