CHANEL RÜYASI..

 
Bugün giyinme odamı ve çantalarımı düzenliyeyim dedim. Chanel ceketlerimi Chanel askılarına özenle yerleştirdim. Renklere göre ayrımlarını yaptım. Boy boy tüm 2.55'lerimin tozlarını aldım. Her birini tek tek gözlük mendiliyle silip derilerini parlattım. Deeeermişimm :)))

Chanel ceketler Feryal Gülman'a ait. Çantalar ise Melanie Trump'e. Her kadının sahip olmak isteyeceklerine fazlasıyla sahip 2 şanslı isim.

Kaynak : Şamdan Plus Exclusive

Yorumlar

  1. ahahah alemsin pelin:))

    YanıtlaSil
  2. daha iyileri senin olsun canım:) benimse ceketlerde gözüm yok amma çantalara ağlayabilirim:)))

    YanıtlaSil
  3. sorma teyzemin giyinme odası servet değerinde...

    YanıtlaSil
  4. ay okurken bi anda kalbim duracak zannettim, hayir canim kiskandigimdan degil aslaaaaa;)
    ceketler mukemmel tabii ama bana biri sec dese cantalar derdim, deeeermisim:))
    xoxo

    YanıtlaSil
  5. Uzun zamandir Feryal Gulman hakkinda bir seyler yazmak istiyordum, firsat buguneymis. (Sana laflar hazirladim Feryal Gulman!!!)

    Bence gardrobuna milyar dolarlar da dokse asla tarz sahibi olamayacak bir kadin. Modayi, "moda olan her seyi takip et, internetten siparis ver ve giy." olarak anlayan bir insanin tarz sahibi olabilmesi mumkun degil. Kendisi zaten en buyuk pisti kralicemizdir, degil mi? Bana mi oyle geliyor bilmiyorum ama bu kadinin ne zaman bir fotografini gorsem icindeki kiyafetlerle hic rahat etmedigi izlenimine kapiliyorum. Bu mantikla, her ne kadar giydikleri korkunc da olsa Sureyya Yalcin bile tarz bir kadin, en azindan sadece kendi istedigi ve begendigi icin o kiyafetleri giyiyor ve bunu hissettiriyor.

    YanıtlaSil
  6. o da olur o da olur, gençsin daha ;))

    YanıtlaSil
  7. stil sahibi olmak pahalı ve podyum kıyafetlerini birebir giyip salınmak değil elbette. ama böyle düşünenler ne yazıkki artık azınlıkta. günümüzde JLo yada VBeckham tarzı posh yada glamour dediğimiz tarz rağbet gördükçe birşeylerin değişmesi zor. gerçi lady gaga gibi bir ucubeye bile stil sahibi deniyorsa Gülman her zaman tercihimdir :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.