GUCCİ SPONSORLUĞUNDA CHARLOTTE CASİRAGHİ

 
Charlotte Casiraghi'nin binicilikteki ustalığı ile Gucci'nin estetiği işbirliğinde. Artık Charlotte Casiraghi'nin yarışlardaki tüm koşum ve eyer takımları Gucci imzası taşıyacak. Takımdaki tüm parçalar özellikle Gucci'nin kreatif direktörü Frida Giannini'nin elinden çıkma. Anlaşılan Gucci bu konuda Hermes ve Ralph Lauren'in başarılarına ortak olmak istiyor.

Ayrıca bir süredir birlikte olduğu erkek arkadaşı Alex Dellal'ı ailesiyle tanıştırmış. 26 yaşındaki Alex, Londra'nın en trendy galerinden birinin sahibi. Milyoner iş adamı Guy Dellal ve karısı eski Brezilyalı model Andrea'nın oğulları.

Geçtiğimiz Temmuz ayında yapılan at yarışlarında genç çift aşklarını ulu orta yaşamakta sakınca görmemiş. Prenses Caroline'in o vakur duruşunun tarifi imkansız :)

Asalet/zenginlik, binicilik, gençlik ve aşk dörtlüsünün Türkiye şubesi Eran Tapan ve Sevil Sabancı'nın gencecik kızları Melissa Tapan olsa gerek. Gerçi 16 yaş aşk haberlerinin gazetelerde yayınlanması için fazlasıyla erken olsada taptaze gençlerin pespembe duygularına şahit olmak çok şirin geliyor bana.

Yorumlar

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.