2010 VENEDİK FİLM FESTİVALİ

 
Dün itibariyle Venedik Film Festivali başlamış bulunuyor. İlk gece Uomo Vogue'un ev sahipliğiyle Quentin Tarantino şerefine verilen galada ünlü simaları görüyoruz.

Jessica Alba duman rengi Valentino kıyafetiyle çok hoş. Keşke portföyü deri değilde metal gümüş renkli olsaymış. Yinede şıklığını bozmaya yetmemiş.

Manken Elisa Sednaoui siyah kıyafetiyle doğal bir zerafet sergiliyor.

Natalie Portman Black Swan filminin ekibiyle medya tanıtımında. Yönetmen Darren Aronofsky ve Vincent Cassel'in arasında çocuk gibi kalmış :) Hemde çok şık bir çocuk. Miu Miu imzalı lacivert minisi ve somon renkli Casadei marka ayakkabılarla her zamanki zerafetinde.

Lapo Elkann yine kendine has tarzıyla.

Naomi Campbell ve yakın arkadaşı Afef Tronchetti Provera. Kendileri Tunuslu eski bir manken. Ayrıca Telecom ve Pirelli`nin başkanı Marco Tronchetti Provera'nın eşi.

Yorumlar

  1. Vogue.fr'de Natalie Portman'ı gördün mü şeker, Venedik'de kırmızı Rodarte elbiseyle aman Allahımmm :)

    YanıtlaSil
  2. şimdi onu hazırlıyodum zaten :)

    YanıtlaSil
  3. selam,

    blogunu çok beğenerek takip ediyorum. Süpersin. Yorumların çok keyifli ve isabetli. Bloğunda sevdiğim diğer şey ise sol tarafta yer verdiğin tavsiyelerin. Ne aldım, ne okudum vb.Sorun ise güncellediğinde bi önceki yok oluyor.Bunlarla ilgili arşiv sanıyorum sitede yok yada ben bulamıyorum. Çok isterdim olmasını ve kaçırdıklarımı not almayı. AYNEN DEVAM :))

    YanıtlaSil
  4. çok teşekkürler adsız okuyucum
    dediklerinin devamlılığı olmuyor çünkü onlara ait herhangi bir haber yapmıyorum. ama en az 10 15 gün update etmem. o yüzden kaçırman çok zor. eğer olursada bana sor ben sana özel mail atarım. sevgilerimle :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.