ÇAKMALAR TAM GAZ !

 

Eda Taşpınar Hervé Leger patchwork asimetrik mini elbiseyi kendince yorumlamış. Her akşam bir davet ve her davette dikkat çekici olmak kolay değil elbette. Orjinaline 3 bin euro vermektense modeli kendi yapmış ve gayetde başarılı olmuş. Umarım kendi tasarımım demiyordur.

Kaynak : Hello

Yorumlar

  1. bize göre sol olan atkı daha yatay olmuş. terzisine duyrulur..
    xoxo

    YanıtlaSil
  2. Taşpınar'da elbise daha güzel durmuş ama umarım dediğin gibi kendim yaptım demiyordur, çünkü bu tam bir DIY!

    YanıtlaSil
  3. boyle cakmaları satan biryer var brands for less diye oradan bile olabilir bir de kendilerince birşey uydurmuşlar bu markaların ufak defoları varmış da tadilat ettiriyorlarmış öyle satıyorlarmış... yahuu 3bin euroluk elbiseyi 200 tlye kar ederk satıyorlar alanlar da bu palavralara inanıyor yada inanmak istiyor diyelim şaka gibi

    YanıtlaSil
  4. ben Brands for Less etiler magazasına gittim bayagı bir cesıt var..Bayagı bir alısveris yaptım …ürünler kesinlikle orjinal .. urunlerde sadece etıketlerde hata var . yanı small olması gerekende large yazıo mesela. bole olan urunlerıde magazalar gerı gonderdıgı ıcın , defolu mala gırıyor bu yuzden ucuza getirtiyorlar… bence kacırmayın derim… etiler e gecen hafta gıttım yeni urunler gelmıstı .. yılbası ıcın .. cok param olsun hepsını alayım….:(( bence de unlulerde haklı ..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.