STİL KEŞİF : En Şık Çift MANGO Ailesi'nde !

 

Kanımca en stil sahibi çift Olivia Palermo ve model sevgilisi Johannes Huebl, MANGO'nun yeni reklamında yer alacaklarmış. Markadan son derece isabetli bir seçim. Bu über şık çiftin markaya katacağı değer çok kaliteli. Umarım HOGAN'ın reklamı gibi harcanmazlar.

Stil olarak bu kadar uyumlu bir çifti görmek çok zor. Kasıntılık yok. Yapay pozlar yok. Şık ve orjinal olacam diye maskara olmak yok. Güzeller, gençler, zenginler, ünlüler, şıklar ve aşıklar. Kısacası çok sinirler çooook :)

Yorumlar

  1. Olivia'yayi ilk gunden beri takip ettigim icin su anda bana inanilmaz yapay geliyor. Sanki bu o degil gibi tabii birde the city's izliyorum onun da payi buyuk pek haz etmiyorum sanirim kendisinden =)

    YanıtlaSil
  2. Ben de zuzu'ya katiliyorum, the city izleyen kimsenin Olivia'ya semapti ile yaklasmasi mumkun degil kanimca. Ayrica cok kemik duruyor, saglikli degil bu imajin reklam olmasi.

    YanıtlaSil
  3. Bir kadına hem koyu hem sarı saç nasıl bu kadar eşit oranda yakışır pes doğrusu. :) İki saç rengini de çok güzel taşıyor. Büyük bir şans bu, zira çok az kadın hem koyu hem açık saç rengini böyle güzel bir biçimde taşıyabilir. Fotoğraflara bakarken en çok bu dikkatimi çekti.

    YanıtlaSil
  4. ayyy olivia yı boşşverin.
    adamm 10 numara yunan heykeli yummmy :))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.