SOFİA COPPOLA çizgileriyle yeni LOUIS VUITTON'lar !

 

Marc Jacobs'un Sofia Coppola'yı bırakmaya hiçmi hiç niyeti yok. En son Coppola'nın dizayn ettiği LV'ları Venedik Film Festivali sırasında kendisi tanıtıyor.

Yeni modeller son derece sade. Tıpkı Coppala gibi. Rafine şıklığın en sade temsilcilerinden. Tıpkı yeni LV'ler gibi. Bu müthiş modeller gelecek ay vitrinleri süsleyecek.

Kum renkli olanına bittim öldüm mahvoldum !! :))

Yorumlar

  1. kum rengi tek kotarılmış çanta.
    diğerleri için üzgünüm ama bildik iğneci çantasını hatırlattı bana.
    sofia'nın yüzüde de o hemşire havası yok mu?

    YanıtlaSil
  2. Hakikaten doktor çantalarını anımsatıyor. Louis Vuitton herhalde dünyada en fazla taklidi yapılan markadır. Sokaktan geçen her 4 kadından 3.ünde Louis Vuitton var ve ben hangisi gerçek hangisi sahte ayırt edemem bile. Bu yüzden bir antipatim var bu markaya karşı. Bugün Victoria Beckham sayesinde Goyard diye bir markayla tanıştım ama. Pek hoşuma gitti ustelik daha önce hiç duymamıştım. Henüz oratlık malı olmadı herhalde. :) Yeni takıntım o olabilir.

    derya

    YanıtlaSil
  3. ama ben iğneci çanta tarzını çok severim zaten :)..deryacım ben bi bakışta anlarım sahtemi değilmi diye o yüzden hiç aşkım azalmıyo LV'ye karşı :)

    goyard'ı şu ana kadar birçok ünlü kullandı ve sanırım VBde şaha kaldıracak. ama keşke bileğinde değilde elinde taşısaydı o büyüklükteki bi çantayı :)

    YanıtlaSil
  4. Peliiinnnn,
    Ben de kum rengine bayıldııımm. Siyah da olsa fena olmaz tabii:-) Bu arada ben de çakma mı değil mi anında anlarım senin gibi.Yani anlayan anlıyor anlayacağın şekerim.Sakın ukalalık olarak algılanmasın ama birşeyin ya orijinalini kullanırım yada HİÇ kullanmam.Öyle de bir huyum var işte.

    YanıtlaSil
  5. kesinlikle haklısın. kullandığım şeyin sahte olduğunu bilmek bile acaip rahatsız eder beni. dediğin gibi gücüm yetmiyorsa almam o kadar. ama sahtesine hayatta dayanamam.

    YanıtlaSil
  6. sofia'nın çantaları hakkında bir fiyat bilginiz var mı? türkiye'de sanırım 5-6 bin civarı yurtdışında daha uygun sanırım değil mi? cevaplarsanız çok sevinirim.
    selin

    YanıtlaSil
  7. sevgili selin şayet www.louisvuitton.com sitesine girersen seçeceğin ülke şıkkıyla tüm ülkelerdeki satış fiyatını görebilirsin.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.