TUĞÇE KAZAZ NYFW'de !

 
Tuğçe Kazaz New York Moda Haftası'nda ki tek gururumuz. Christian Siriano'nun defilesine çıkmakla kalmayıp Amerika'nın en popüler yarışmalarından Project Runway yarışmacılarının kıyafetlerinide sundu.

Keşku şu Victora's Secret'ın güzellerinden biri seçilseydi.İşte o zaman kimse tutamazdı Tuğçe'yi.

Duyduğuma göre artık New York'da yaşayacakmış. İstanbul'a moda haftaları için gelip işini yapıp geri dönecekmiş. Röpörtaj vermek istemediği gibi kimselerlede konuşmuyormuş.

Anlaşılan hakkında çıkarılan düzinelerce söylentiden bıktı ve artık sadece işiyle anılmak istiyor. Valla böyle bilinen markalara çıksın ben burda gururla yazayımda isterse herkesle selamı kessin umurumda bile değil :)

Vücudu süper. Çok daha zayıflamış ama eski kazuret görüntüsü yok. Hatta kıvrımlı bile. Yüzü zaten hep güzel. Podyumada çok yakışmış.

Kanımca şu an Vogue Türkiye kapağını hakeden tek Türk mankenimizdir.

Yorumlar

  1. helal olsun. umarim ilerde dahada basarili olur.
    hakikaten cok hos bir hatun.
    gec acildi ama insallah guc olmaz.

    YanıtlaSil
  2. eskiden elle tutulur bir şey yapmazdı, sağda solda çıkmak için yırtınırdı. şimdi de kırk yılın başı adam gibi bir başarıyla haber olacak ama haber olmak, röportaj vermek istemiyor. vay be. ne komik iş. tuğçe kazaz'ın geçmişi gözümün önünden şöyle film şeridi gibi geçti şimdi... televole'ye çıkmak için salak saçma bilmecelere cevap vermeler falan.
    bugün sorsanız ben buraları daha önce haketmiştim, yorgo yüzünden geç kaldım der. sanki yorgo için koşarak yunanistana giden babamdı.
    bu arada tuğçe adına pek heveslenmeyelim. uzun vadeli, uluslararası bir isim yapmak için yaşı çok geçti bence.

    YanıtlaSil
  3. hiç olmazsa leydi gibi ortalıklarda salınıp süper eş süper anne pozlarında olmayıp işini yapıyor. ben bu tuğçeyi diğerlerine bin kere tercih ederim :)

    YanıtlaSil
  4. helal olsun, ne güzel bir başarı.

    YanıtlaSil
  5. evliliği bitmese o da işini yapıyor olmayacaktı. evliyken diğerlerinden farkı mı vardı

    YanıtlaSil
  6. ben tuğçe'nin öğretici konuştuğunu hatırlamıyorum hiç. din değiştirme konusunda bile kaçak konuşmak zorunda kalıyordu zavallı. zaten hep çekingen bir tavrı olmuştur.

    YanıtlaSil
  7. dayanamayıp araya gireyim dedim:)zavallı diye birilerine acıyacaksak bana göre bu kişi Tuğçe Kazaz olmaz. valla ben de iyi hatırlıyorum gayet açık açık konuşuyordu her kanalda. modellikteki başarılarını sizin kadar takip etmedim, çok iyi bilemem ama bir şeylere başlayıp sonra sıkılıp bırakma konusunda oldukça başarılı. Victora's Secret güzellerinden olamamasının sebebi bu olabilir.bu arada kendisiyle çalışmış biri olarak kesinlikle çekingen bir tavrı olmadığını söyleyebilirim.ve emin olun ki geri dönecek!

    YanıtlaSil
  8. aaaa ne derseniz deyin ben seviyorum işte Tuğçe'yi :)

    YanıtlaSil
  9. ya allahaskina birakin artik bu negatif yorumlari. tugce kazaz insallah alicak basini gidicek.

    yazanlar hayatlarinda dil NYFW'da podyumda yurumek, NYFW'in kapisin onunden gecse icim yanmicak.

    mankenlik piriltili bir dunya olarak gosterilsede, o casting'den bu casting'e gidildigi, cadaloz ajanslarin yok onun tuyu bunun kili diye insanlari elimine ettigi(eminim cok gurur oksayici bir durumdur), dunyanin 4 kosesinden 1000 tane kizin rekabet ettigi bir dunya.

    dolayisiyla tugce kazaz'in o podyumda yurumesinin arkasinda dogal guzelliginin harici bir tarafini sIkIp azm etmesi var. tugce kazaz hakkinda bilgisayar arkasinda atip tutanlar once kendilerine sorsun, ben meslegimde simdiye kadar nereye geldim diye.

    ayrica gecmiste televoleye beyanatta bulunmus olabilir. herkes hata yapiyor. onemli olan ders almak. victoria's secret melegi olabilecek cagla sikel hala cingene taklidi yapip, ali san'la gobek atiyor.

    YanıtlaSil
  10. son cümlene öldüm bittim :)

    YanıtlaSil
  11. eee çağla şikel'e de bayılıyorsunuz siz. şimdi onun haberi olsa ona da methiyeler düzülür. bu insanları pohpohlayacak birileri hep vardır, hep de olacaktır. ha bu arada sürekli ekranda değiller diye insanlar mesleklerinde iyi bir yerlere gelmiş olamaz mı, ne dersiniz?

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.