YENİ SEZONDA KANAL D !

Bir Kanal D klasiği haline gelen tanıtım filmlerinin bu seneki konsepti 'Karaoke' oldu. İşte Kanal D'nin yeni sezon yüzleri :

Yaprak Dökümü'nü artık alışkanlıktan seyrediyorum. Dizi o kadar uzadıki yan komşu bile ana konu olabiliyor. Nasıl uzatacaklarını neyle dolduracaklarını şaşırdılar. Dizide sevdiğim tek karakter bile yok. Bir Cem vardı zaten o da fazla iyiydi öldürdüler gitti :) Yine seyredeceğim ama nerede patlarım bilmiyorum.

Hanımın Çiftliği'ne ilk başladığımda seyrediyordum ama ne olduysa dizinin akışı başka yerlere gitti. 80'lerin Müjde Ar-Kenan Kalav stili eski sevgili yeni zengin hanım ve şöför ilişkisi fazla bayık.

Merakla beklediğim bir dizi. Türkan. Başrollerde Mehmet Ali Alibora'nın yeni evlendiği eşi Pınar Öğün ve Özgürcan Çevik. Tanıtımlarda Pınar Öğün'ün vücut dili ve bakışları çok güçlü ve etkileyici. Kaçırmayacağım bir dizi olacak. Türkan Saylan'ı seven ve sayan her kadının seyretmesini dilerim.

Ailemizin kartlamış temiz çocuğu Beyaz ve yerli Serge Gainsbourg Okan Bayülgen :) İkiside hala formunda. Ne yapsalar seyredilir. Özellikle Okan Bayülgen. Bayılıyorum onun abuk sabuk çılgın düşüncelerine.

Çok eleştirdiler Küçük Sırlar'ı. Gossip Girl'e benziyor dediler de ben pek ilişki kuramadım. İkiside beyazla kara kadar farklı. Bana daha çok Cruel Intention'ı hatırlattı. Sinem Kobal'ın konuşması rahatsız edici. Konuştuğunda sanki acı çekiyor gibi bir ifadesi var. Burak Özçivit, Merve Boluğur ve İpek Karapınar çok iyiler. Kadir Doğulu ilk başlarda tutuktu ama artık açıldı ve şimdi gayet iyi oynuyor. Moda konusunda Aşk-ı Memnu'dan boşalan yere pekala oturabilirdi ama o treni çoktan kaçırdı. Her giydikleri marka olmasına rağmen bunlar için bir Bihter birde Firdevs olmalı ki taşınan güzel görünebilsin.. Kısacası o kadar eleştirilsede, gerçektende senaryoda yer yer saçmalıklar olsada ben bu diziyi tuhaf bir şekilde sevdim.

Ve gelelim merakla beklenen Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisine. Ne tuhaf bu ikiliyi birlikte görmek. Yarışmada ikisinide hatırlıyorum. Favorim kızlarda Beren Saat değildi ama erkeklerde Engin Akyürek'ti. Yıllar sonra iki yarışmacıyı başrolde görmek insana hayallerinizin peşinden koşmayı bırakmayın demenin güzel bir örneği.

Beren Saat'in Aşk-ı Memnu'nun hemen arkasından aldığı büyük bir risk. Cesaretinden dolayı tebrik ederim. Üstelik duruşunu ve tavrını çok takdir ediyorum. Medya ile mesafeyi çok güzel ayarlıyor. Şöhret onu değil o şöhreti yönetiyor. Şimdide ilk kez Hülya Avşar'ın oynadığı filmin yeni versiyonu ile karşımızda. Benim için Hülya Avşar'ın iyi oynadığı ve çok güzel olduğu tek filmidir. Bu açıdan Yeşilçam'ın klasiğidir. Aylardır bahsedilen tecavüz sahnesi tam bir komediydi ama o kadar daraltıcı bir drama vardı ki o sahne güldüğünüz tek sahne kalır. Her moka ceza veren RTÜK'e takılmamak için psikolojik yönü ağır olan bir tecavüz sahnesi yapacaklarına eminim. Fazla et görmedende bu iğrençlik pekala seyirciye en damarından yansıtılabilir. Açıkçası en merakla beklediğim dizi budur.

Peki sizlerin ?

Kaynak : Hello Dergisi

Yorumlar

  1. Ben kendi kendime söz vermiştim bu sezon dizi seyretmicem diye ama sanırım bu sözümü tutamicam. Zaten Küçük Sırlar'ı seyrediyorum, bu diziyi 13 yaşındaki kuzenlerim de takip ediyor ve onlarla kritik yaparken kendimden utanmıyor değilim:)))Özellikle Merve Boluğur ve Burak Ö. kötü karakteri mükemmel oynuyorlar. Bu arada Pınar Öğün'den ben de çok etkilendim. Sanırım yine hepsini seyredicem:(

    YanıtlaSil
  2. Benim heyecandan dudaklarımı kemirerek beklediğim tek dizi Ezel yeğenim:)) Ancak Fatmagül'ü de kesinlikle izleyeceğim, Beren Saat'e bayılıyorum, umarım çok başarılı ve uzun soluklu bir kariyeri olur.

    YanıtlaSil
  3. Rahşan Gülşan Beren Saat'in Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisindeki rolü için "sanki Bihter arafta kalmış gibi" demişti. Bende ona katılıyorum açıkçası. Bu kadar erken yeni diziye başlaması hata ama altından kalkacağından hiç şüphem yok. Tabi hikaye çok depresif olduğu için ben büyük ihtimalle izleyemeyeceğim ama eminim tutacak. Yalnız izleyici Beren Saat'i Fatmagül olarak kabul etmekte biraz zorlanacak gibi duruyor.

    derya

    YanıtlaSil
  4. nevarNYork02 Eylül, 2010

    Beren Saat konusunda haklisin, medyayla iliskisini guzel ayarliyor, ancak yuzunu bu genc yasinda cabuk eskitecek. Hala daha oyunculuk konusunda ciddi eksiklikleri var, ben olsam gider egitim alir bir sure ondan sonra donerim.

    Kucuk Sirlar konusunda da haklisin, hafif bir Cruel Intentions havasi var, Kanal D'nin basina bela acmasin da...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.