CARTIER 'den İSTANBUL Modeli !

 


Cartier, İstanbul için sadece 30 adet olan “Pasha 42 İstanbul Special Edition” saat hazırladı.

36 bin euro değere sahip 20 adet pırlantalarla çevrelenmiş 18 karat pembe altın kurmalı saat ile 10 adet üretilen 19 bin euro fiyata sahip kaboşon safir kurmalı, 18 karat beyaz altından tasarlanmış modelin ortak noktası kadranlarında Boğaziçi Köprüsü ve Ortaköy siluetinin yer alması.

Her iki saatte de 6 yönünde, Türk bayrağını simgeleyen ay ve yıldız yer alıyor. Kişiye özel ahşap bir kutu içinde detayların görülmesi için büyüteçle satılacak. Cartier Türkiye Genel Müdürü Alessandro Patti İstanbul’u tercih nedenlerini şöyle açıkladı: 'Geçen yıl “Secrets and Marvels” adlı mücevher koleksiyonlarının tanıtımını İstanbul’da yaptık. Cartier Başkanı şehre hayran oldu. Mutlaka İstanbul için bir çalışma hazırlanmasını istedi. Özel bir saat tasarladık. İstanbul’u onurlandırmak istedik. Ayrıca bu saat ilk kez 1933’te bir Türk paşası için tasarlanan ve ilk su geçirmez saatin aynısı.'

30 adetten fazla üretilmeyecek saat sadece Nişantaşı şubede satılacak.

Yorumlar

  1. cok cirkin. cartier'den buyuk hayalkirikligi.

    YanıtlaSil
  2. Merk ediyrm kim olucak bu 30 talihli ??

    YanıtlaSil
  3. Mağazalarda yerini almadan tükenir. Sözde Ülke ekonomisi kötü ama lüks tüketimde üstümüze yoktur bizim. :) Ayrıca saat'e bayıldım, çok değerli bir parça.

    YanıtlaSil
  4. Ay-Yıldız detayını çok sevdim.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.