O BİR LANVİN KADINI

 

Geçtiğimiz Moda Haftalarında dikkat çekici bir özellik vardı. Mevsimler yoktu. Her ne kadar yaz sezonu densede çoğu koleksiyon sonbahar hatta kışın bile giyecek kıyafetlerle dolu. Bu yüzden kışa girdiğimiz şu günlerde ünlülerin üstünde gelecek yazın kıyafetlerini görürseniz şaşırmayın.

İlk örnek Blake Lively. Benden tam puan alan Lanvin'in 2011 yaz koleksiyonundan şahane bir kıyafetle karşımızda. Uzun boyu ve uzun bacaklarıyla kıyafet için çok doğru bir isim. Blake'in son günlerdeki isabetli seçimleri Anna Wintour tarafından kesinlikle taçlanacaktır. Genç neslin stil sahibi isimleri arasında kendine emin bir yer açmakta.

Ama keşke elbisenin ön yırtmacıyla bu kadar uğraşmasaymışta etekleri kendi doğal havasında bıraksaymış. Hemen hemen tüm resimlerde eliyle yırtmacı açıyor ki bir yerden sonra rahatsız etmeye başlıyor.

Aynı şekilde ayakkabılarda Lanvin. Biliyorsunuz baştan aşağı defileden alıpda giyinmeyi sevmiyorum. O yüzden burdan guccucuk bir not kırdım :)Birde makyaj olmamış gibi. Bu kıyafetle ya çok hafif bir makyaj yapacaktı yada gözleri ön plana çıkaran bir makyaj. Ama saçlar kıyafetle çok uyumlu. Takılarda şahane.

Yorumlar

  1. çok güzel, çok beğeniyorum bu kızı. böyle sıpsıska değil de dolgun yapılı olması bence çok hoş.

    YanıtlaSil
  2. bayılıyorum bu kıza, kate mosstan daha şık buluyorum açıkçası.
    etek yırtmaç olayına gelince, otoban gibi bacakları olunca herhalde böyle oluyor, bilemeyiz :(

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.