DERGİLERİN PİŞTİSİ DEVAM EDİYOR !

 

Balmain'in altın elbisesi en fazla kapakta yer alarak moda tarihine adını yazdıracak. Daha önce konu ettiğim 6 kapak yetmezmiş gibi Uk ELLE'in Aralık sayısı kapağındada Anne Hathaway'in üstünde..

Türkiye'de de Harper's Bazaar'ın gelecek sayı kapağında olacakmış. Bu piştilikten çıktı skandala doğru gidiyor.

Sosyetemizde bu elbiseyi kim giyebilir diye düşününce akla ilk Feryal Gülman geliyor. Ne de olsa sezonun hit parçalarını seçme konusunda gayet başarılı. Sağolsun Hollywood yıldızları :) Ve 45 bin YTL'yi sadece 1 elbiseye verebilecek güce sahip. Ama sonra Feryal Gülman'ın bu elbiseyi giyemiyeceği sorunsalı aklıma geldi. Elbise bol yırtmaçlı ve göğüs dekoltesi gayet derin. Üstü kapa altı kapa derken kıyafet bildiğimiz düdük gibi olur. O yüzden hakkını verecek biri giymeli. Dekoltede cesur ve güzel vücutlu biri olmalı. Mesela Özlem Önal, Derin Mermerci ilk aklıma gelenler. Ardından Elif Dürüst,Demet Müftüoğlu, Sanem Tezman, Melisa Eliyeşil, Ivana Sert ve Melisa Mızraklı. Aslında en iyi Eda Taşpınar taşır ama orjinal yerine çakmalarını yaptırdığı için heyecanı kaçıverdi. Ya da Ajda Pekkan'nın konseri varmı yakın zamanda ?! Eminim yaz konserlerinde bu elbisenin Nur Yerlitaş çakmasını giyer. Kalıbımı basarımki giyecek !

Yorumlar

  1. Derin Mermerci veya Sanem Tezman giysin bence. Bizimde gözümüz gönlümüz açılır o zaman. Diğerleri konusunda emin değilim. En azından 40 yaş üstü olanlar giymese daha iyi olur sanki. Eda Taşpınar'ın fiziği çok güzel ama böylesine derin bir göğüs dekoltesini taşıyabileceğini sanmıyorum malum sebepten ötürü. :)

    YanıtlaSil
  2. yaff bunun 2 bin euro daha pahalı olan, uzun modeli yok muydu?
    bacakları o kapatır.
    yaka kısmına gelince hafif önü çekiştirip bi broş versek?
    Feryal Gülman diyorum.
    terzi üsülü isee ajda pekkandan geliyorr..

    xoxo

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.