FİRST LADY ve ÖZLEM ÖNAL !

 

First Lady Hayrünissa Gül ve sosyetenin en şık bayanlarından Özlem Önal'ın yolu 29 Ekim Cumhuriyet Resepsiyonu'nda kesişmiş..Ve bu 2 farklı dünyanın insanı aynı zevki taşıyor. İkisininde kıyafeti Hakan Yıldırım imzalı. Farklı tarzlar farklı taşıyışlar. Sanki ülkemin durumunu anlatır misali..

Hakan Yıldırım, Gül’ün kıyafetini sipariş üzerinemi hazırladığı sorusuna 'Sipariş üzerine çalışmıyoruz' cevabını vermiş. Vermeye gerek yok zaten.Tüm koleksiyonları bu tarz kıyafetle dolu ! Seç seç beğen !

Özlem Önal ise 'Kıyafetim resepsiyonda fazla şık kaldı diye başta biraz tereddüt ettim.' demiş. Keşke herkesin böyle bir düşüncesi olsaymış. Kendisi büyük olasılıkla günün önem ve anlamına en yakışan misafir olsada böyle bir tereddütte bulunması acı verici.

Birde şu Hakan YıldırımHakaan mı diyeceğim sorunsalı can sıkıcı. Bir çare bulunsada rahatlasam.

Kaynak : Milliyet

Yorumlar

  1. ikisinede yakışmış bence,
    mrs. Gül ,Moza bint Nasır el-Missned kadar olmasada tüm önyargılarıma rağmen beğendim.
    özlem önal ise nefes kesici görünüyor.

    YanıtlaSil
  2. Bence Hayrünnisa Gül 2 renk giyinmeliydi, siyah-beyaz olabilirdi mesela böyle baştan aşağı aynı renk giyinince patlıcan gibi olmuş:)))

    YanıtlaSil
  3. fazla şık omamış fazla bartılı olmuş çırağanda bilmekinlerin düğününe gider gibi

    YanıtlaSil
  4. first lady nin kıyafeti cidden feci ayrıca resmen özel dikilmiş .hakan dada 3 sezonn onceki ifw nin iki parçalı ceketli, patlıcan moru, 42 bedenide hazır olarak yoktur:)

    YanıtlaSil
  5. Ağzına sağlık...Çok beğendim yazını...

    YanıtlaSil
  6. Turbandan nefret ediyorum

    YanıtlaSil
  7. oncelikle keske adsiz arkadasimizin yaptigi turbandan nefret ediyorum yorumu hic yakismamis bu sayfaya.burasi bir moda blogu ,inanclarin tartisildigi bi yer diil.gelelim kiyafetlerle ilgili yorumuma:onyargilardan bir an once kurtulmamiz gerektigine inanarak diorumki ikisde gercekten cok sik.bu tarz resepsiyonlarda tek renk giyinmek herzaman saygi ornegidir.hayrunisa gulunde buyuzden tek renk tercih ettigini dusunuyorum.giden davetliler (ki zevkini cok begendigimiz ozlem onalda hayrunisa gulun kiyafetini cok begenmis).fazla soze ne hacet

    YanıtlaSil
  8. sevgili süheyla
    o yorumu yapanda zaten din tartışması yapmamış. aksi taktirde yorumunu yayınlamazdım. çünkü dediğin gbii burası bir moda blogu. herhangi biri nasıl vatkadan ya da ugg botlardan nefret ediyorsa bu okuyucumda türbandan nefret ediyor o kadar.

    özlem önal ın dedikleri ise kusura bakma ama tamamıyle zorlama ve yapmacık. son derece modern ve her daim seksi giyinen bir kadın bu tarz giyinemeyi anlayabilir saygı duyabilir ama beğenmesi ?! işte orda duralım lütfen ve dürüst olalım :) sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  9. 2011 yılında bile hala insanların giyimini kuşamını eleştirmek ki bunu siyasal düşüncelerden dolayı yapmak bence çok abes, ayrıca bazıları öyle düşünebilir ama eşarp, başörtüsü veya her ne ad takılıyorsa onun değeri bir ugg botlarla aynı olamaz, Türkiye de yaşıyoruz lütfen biraz daha saygı , biraz daha Ayna...

    YanıtlaSil
  10. Ozlem Onal nezaketle konusmus, ciddi olmadigina eminim :)

    YanıtlaSil
  11. Ben ortada islami bir örtünme görmediğim için işin içine dinin, inançların girdiğini düşünmüyorum. Orada bir tarz var, örtünmek bambaşka bir şey, kadının kadınlığını saklamasının gerektiği düşüncesiyle islamın bir kuralı. Ama bu fotoğrafta ben kıyafeti bedenine yapışmış, süslü bir patlıcan rengi kıyafetli insan gördüm. Bu bir tarz ve hiç beğenmedim.

    YanıtlaSil
  12. nefis bir bakış açısı bayıldım ve ağzına sağlık diyorum :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.