HOŞGELDİN LADUREE !!

 

Prada, Hermes, Diane von Furstenberg, Elie Tahari, H&M ve şimidide Ladurée. İstanbul büyük markalar için müthiş bir potansiyel.

Öncelikle Ladurée'ye lütfen pastane demiyelim. Zamanla menüsüne milföy gibi pastalar eklemiş olsada o aslında bir makaroncudor. 1862 yılından beri ağzının tadını bilenlerin yegane adresidir.

Macaronu herkes bilemiyebilir..Şöyle tarif edebilirim ; Birbirine yapıştırılmış 2 kurabiyenin arasına krema konulmuş hali. Dışı hafif sert içinde ise kekimsi bir kurabiye. Umarım bilmeyelerin merakını iyice uyandırmışımdır :) Çeşit çeşit renk renk tadıylada görüntüsüylede insanı sarhoş eder. Pahalı ama değer. 1 makaron Paris'de 4 euro. Duyduğuma göre buradada aynı ücretlendirme yapılacakmış.Oturup 30 tane yemiyeceğinize göre fiyatı korkunç değil. Evde yapmayı denemeyin çünkü evde yapılamayan yapılsada aynı tadı bulamayacağınız esrarengiz bir tarifi var.

Ladurée'de paketleme ve görsellik çok önemlidir. O kadar iyidirler ki acaba bu paketlemenin okulumu var diye düşünürsünüz. Sex and City'de Carrie'nin Paris'de ki yalnızlığına ev sahipliği yapmıştır. Marie Antoinette'de ise o rengarenk makaronlar Ladurée idi.

Şu ana kadar makaronda özlemimi Baylan Pastanesi gideriyordu. Ladurée'ye en yakın lezzeti yakalamışlar. Ama üzgünüm artık aynı semtte ne yazıkki adresim farklı olacak.

Ladurée, Bebek, Cevdet Paşa Caddesi'nde 12 Kasım'da hizmete açılacak.

Yorumlar

  1. ben de sabırsızlıkla bekleyenlerdenim!

    YanıtlaSil
  2. konuyla alakası yok ama beymen online store inceledin mi?
    ...hayal kırıklığı özellikle istanbul dışı müşterler için.

    for example ben....

    sevgiler.........

    YanıtlaSil
  3. hayır bakmadım hiç.vaktim olduğunda ilk iş incelemek olacak.

    YanıtlaSil
  4. inceledim ve beğendim. zamanla tüm eksiklikleri halledeceklerdir.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.