KARŞINIZDA TOM FORD'un O ÇOK SES GETİREN KOLEKSİYONU !

 

Moda dünyası tam 6 yıldır O'nsuzdu ! Ve nihayet geri döndü.

Eylül ayında sadece çok yakın dostlarına sunduğu koleksiyon müthiş bir merak uyandırmıştı. Defile öncesi görüntü çekebilecek her türlü teknoloji ürünü konuklara yasaklanmıştı. Ne twitter ne cep telefonu hiçbir şey. Aylardır basına tek bir fotoğraf sızmasın diye hayran kalınası bir uğraş verdi. Sıradışı bir R çalışasıydı ve fazlasıylada işe yaradı.



Karşımızda Steven Meisel'in objektifiyle birbirinden şık ve gösterişli Tom Ford Koleksiyonundan bazıları. Her parça sanki YSL'nin 70'ler koleksiyonundan. Siyah beyazlarda Armani Privé görüyorum. Ne olursa olsun Tom Ford koleksiyonun tümünü görmek için inanılmaz sabırsızlanıyorum.


Yorumlar

  1. acikcasi pek bisiye benzetemedim. butun koleksiyonu gormem lazim belki ama nerde tom ford'un gucci gunleri nerde simdikiler?
    tom ford'dan cok fazla bekledigim icin kus cikmasini bekliyordum acikcasi(ozellikle bu kadar gizlilik hypeindan sonra) ama biraz anticlimatic oldu valla.

    YanıtlaSil
  2. Şahanee yaa kıskanıyorum bu adamı!
    Bu aradaa bayramın kutlu olsuuun, nice sağlıklı ve mutlu bayramlara! (:

    YanıtlaSil
  3. moda ve sosyete harıka bir tespit cok fazla 70 ler olmuş...sonucta tom ford iyi bir tasarımcı mı stilist mi tartışılır...

    YanıtlaSil
  4. teşekkürler modafobik :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.