MERAKLA BEKLENİYOR..

 



Victoria Beckham'ın sadece kıyafeleri değil çantalarıda epey ses getireceğe benziyor. Çantaların renk ve deri güzellikleri bir yana şekilleride epey gözalıcı. Hiçbir logo olmaması ve klasik düz çizgilerde olmasına rağmen bakıldığı an hangi marka olduğu kolaylıkla anlaşılır bir çizgide. Bir çantanın en büyük zenginliği olan zamansızlığı yakalamayı başarmış. Tıpkı bir Hermes gibi. Zaten bir Hermes çılgınındanda bu beklenirdi.

Bu ayın sonunda çantalar New York Bergdorf Goodman'da satışa sunulacak. Fiyatlar piyasaya yeni giren bir marka için gayet iddialı. En ucuzu 1.800 en pahalısı 3.500 dolar. Eminim ki hepsi birkaç saat içinde tükenecektir. Victoria Beckham'ın moda konusundaki azmini ve çalışkanlığını taktir etmek gerekiyor.



Yorumlar

  1. Çantalarda sofistike bir şıklık var, çok beğendim. Son kolleksiyonu da değme modacılara taş çıkartacak kalitedeydi. Victoria aldı başını gidiyor.

    YanıtlaSil
  2. kokos futbolcu eslerinden daha uretken olmasini takdir ediyorum ama ne kiyafetleri, ne cantalari kendisinin yaraticiligi. ama pazarlama basarisi tabii kendisine ait.

    bi kere kiyafetler tamamen roland mouret esinlenmesi. zaten roland mouret'nin kendi ismini kullanamamasindan dolayi olusan pazari bos buldugu icin boyle bir firsat cikti, oda iyi degerlendirdi. bu arada rouland mouret ve victoria beckham'in moda sirketleri ayni. dolayisiyla biraz al takke, ver kulah olayi.

    cantalar ise eh iste. bence hermeslerle karsilastirmak, hermes'e ayip olur ama tabii dunyanin en buyuk hermes canta koleksiyonuna sahip olan birisindende baska turlu bir canta yaratmasi beklenmez.

    genel olarak bu kadar calismasini takdir ediyorum ama moda dunyasinin victoria beckham'i boyle pohpohlamasina cok fazla gerek yok. kesfedilme bekleyen ama bu kadar pazarlama gucu olmayan o kadar cok designer var ki.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.