VİCTORİA BECKHAMseverler

 


Sosyetemizde Victoria Beckham Koleksiyon giyenler artıyor. Feryal Gülman ile başlayan akımın son ismi Arzu Sabancı oluyor. Güzel bir tesadüfle kırmızı elbiseyi Victoria Beckham ile aynı hafta içinde giymiş oldular.


Feryal Gülman'ın kıyafetini ise Vanity Fair'in Oscar partisinde giymişti. Hangisinde daha iyi duruyor diye karşılaştıramıyorum çünkü 3 kadında birbirinden şık görünüyor. Ama Victoria kesin bir estetikten geçmiş çünkü bu kadar güzel en son ne zaman göründü hatırlamıyorum.


Victoria Beckham Koleksiyon artık bizdede şık kadının tercih ettiği markalar arasında yerini aldı. Taktir edilesi bir başarı. Benden kocaman bir aferin !

Kaynak : Hello, Şamdan Plus, OK

Yorumlar

  1. victoria gençleşmiş resmen...

    YanıtlaSil
  2. yaaaa FG de ne güzel durmuş elbiseee.... bayıldım...kırkyıl düşünsem FG yi böyle beğeneceğim aklımaaa gelmezdi vallahii....
    yeşim

    YanıtlaSil
  3. Evet hakikaten 3 hanım da çok şık olmuşlar.Ben arzu sabancının giydiği herşeyi kendine yakıştırdığını düşünüyorum...

    YanıtlaSil
  4. Victoria Beckham kırmızı kıyafeti içinde çok güzel gözüküyor bu kadr güzel olduğuna çok şaşırdım kesinn operasyon geçirmiş yüz ifadesi yumuşamış sanki =)

    YanıtlaSil
  5. Siteniz cok hosuma gitti, bugune kadar farkinda olmamama uzuldum.Okunmasi cok kolay ,renkleri cok rahatlatici bi sayfa duzeni var. Bundan sonra siki takipcinizim :))

    YanıtlaSil
  6. evet victoria'da var bi iş. Gözüme hiç itici gözükmedi bu sefer. Yüzüne dolgunluk gelmiş, hoş olmuş. Gri elbise harika bu arada.

    YanıtlaSil
  7. teşekkürler güzel sözler için :)

    YanıtlaSil
  8. nevarNYork02 Kasım, 2010

    Victoria Beckham medyada çok farklı yansıtılıyor, ama bence çok sempatik, kendisiyle dalga geçebilen ve kendine güvenen bir kadın: bkz. Ali G'nin Beckham çiftiyle yaptığı program, kendi şarkıcılığıyla dalga geçmesi vs. Geçenlerde web sayfasındaki tasarımlarına baktım, gayet başarılı. Çanta koleksiyonunu da merak ediyorum.

    YanıtlaSil
  9. Bende Victoria'yı hiç bu kadar güzel görmemiştimmakyajı saçları elbisenin tenine uyumu falan çok şaşırdım şimdi :)))

    YanıtlaSil
  10. victoria beckham'ı sevmesemde kadın kıyafette döktürüyor yani hakkını vermek lazım . arzu sabacı'nın kombinini yaşına göre çok uygun buldum. feryal gülman ın ayakkabıları bir şey söyleyemem bu haliyle iyi ama eminim ki ayakkabılarını gördükten sonra fikrim değişicek :)

    YanıtlaSil
  11. Feryal Gülman elbisenin içinde çok hoş görünüyor. Arzu Sabancı'ya o kırmızı elbiseyi yakıştıramadım:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.