ACELE EDİN !!

 
**********SON 12 SAAT !!**********




Tam kaç senesi bilmiyorum ama en 4-5 sene önce BEYMEN'den satın aldım. 38,5 numara. Sadece 1 kere giydim oda bir ev ziyaretine evin içinde giyildi. Heryeri tertemiz ve hasarsız. Daha etiketi bile tabanında duruyor. 715 TL satış fiyatı.

Bu cicilere sahip olmak için yapacağınız TEK birşey var. O da blogumu nasıl keşfettiğinizin öyküsünü benle paylaşmanız. Bir arkadaştanmı duydunuz, birşey ararkenmi buldunuz herşeyi en ince ayrıntısına kadar öğrenmek istiyorum :) Sadece bu postun altına yorum yapınız. Başka bir postun altına yazılan hikaye yorumu geçersiz sayılacaktır. Yapılan yorumlar sonunda kazanan talihli Random.Org ile yapılacak çekilişle belirlenecek.

Katılım süresi 22 Aralık Çarşamba Saat 12:00'de sona erecek.

KARGO ÜCRETİde bana AİT ! Kazananın adres bilgisi alınır alınmaz dünyanın neresinde olursanız olun paketiniz 23 Aralık Perşembe günü adresinize kargolanacak.

YORUMLARINIZI HEYECANLA BEKLİYORUM...

İYİ ŞANSLAR :)

Yorumlar

  1. Bu cici hediye icin tesekkurler =)

    Bloglardan bloga atlarken buldum seni =D Nerdeyse de iki sene oldu ilgiyle takip ediyorum =)

    email: insideofmypurse@gmail.com

    blog: http://insideofmypurse.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. rumuz:yalnız kapler03 Aralık, 2010

    Hemen yazıyorum bir arkadasım arayıp beni ''elif cığızoğlunun ivana sert için yaptığı elbise mihrican damba dan esinlenmeymiş'' dedi bende google ''ivana sert sex and the city galası'' yazdım ve blogunuzu gordum o gun bugundur takıpteyim bu blogun

    YanıtlaSil
  3. okadar oldu ki takip edeli nasıldı tam kestiremiyorum ama 2 ihtimal war,
    ya google reader da benzer abonelik diye çıkan önerilerden,
    ya da başka bir blogta werilen linkten :)



    http://cerryyandmore.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. gercekten cok ciciler,
    bir blog okurken 'benim okuduklarim' kosesinden buldum sizi yani blog blog atladim ve karsima siz ciktiniz, iyiki cikmissiniz. 9 aydir hergun mutlaka okuyorum, yorumlarinizi ve zevklerinizi keyifle takip ediyorum. herkese iyi sanlar

    YanıtlaSil
  5. buse terim'in bloğunu ararken buldum o gün bugündür keyifle takip ediyorum. yazılarını süper eğlenceli buluyorum bazen çok gülüyorum.

    YanıtlaSil
  6. Merhabalar facebokk ve bolgtan okadar oldu ki takip edeli sizi tesadüfen buldum iyikide bulmuşum :) güzel yorumlarınızı bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim. okadar kişi içerinde umarım şansım vardır

    YanıtlaSil
  7. Merhaba,
    Ben sizin blogunuzu bir sene önce Google'da birşey ararken buldum. Ne ararken buldum hatırlamıyorum ama ilk gördüğümde merakla sayfa sayfa gezdiğimi ve adresi bir daha unutmadığımı hatırlıyorum. Yani Modavesosyete.com'du o zaman ama sonra blogspota geçti.

    YanıtlaSil
  8. Başka bir blogda gezinirken rastladım, sonra da kendimi düzenli takip eder halde buldum...

    YanıtlaSil
  9. Merhaba bende bloglarda gezerken buldum.Sonra bi postuna yorum yazdım ve cevap gelirmi diye beklerken sitede gezinmeye başladım ve çok hoşuma gitti.Yeni izleyicinim ama devamda edicek :)

    YanıtlaSil
  10. Başka bir blogu ararken ,sayfanıza girdim:)iyiki de girmişim.Uzuuuunnn bir süredir hergün takip ediyorum,yerinde tesbit ve önerilerini çok beğeniyorum.

    YanıtlaSil
  11. selam,
    Farkında mısın bilmiyorum ama sosyete+blog yazınca ilk senin blogun cıkıyor.
    Su an ne aradığımı hatırlamıyorum am senin linkini bulduktan sonra henüz okumadığım bir postun bile olmadı. Özellikle Nevbahar Koç ile ilgili postunu ve yorumları çok merakla okumuştum.
    Şimdi sosyeteden daha çok moda ağırlıklı yazsan da okumadığım bir postun bile yok..
    Çok severek takip ediyorum.

    Aynı dönemde hamilelik geçirdik ve şeker sonucumu bile merakla sormuştun bir yorumumum sonrasında..(ayrıca teşkler)

    Yazamaya devam.. benim gibi çocuk oldu blogu da sayarım çayıra yapmayalım.. üzülürüm. :)
    sevgiler.

    www.nothinginspace.blogspot.com

    YanıtlaSil
  12. Merhaba Pelin,

    Blogunu yaklaşık 1 sene önce, googleda ünlülerin giydikleri kıyafetleri aratırken keşfettim. Çok da memnunum, bütün bu postları yazmaya nasıl zaman buluyorsun çok takdir ediyorum.

    Hediye fikri için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  13. ben daha 13 yaşında öyle internet aleminde gezinirken gördüm senin bloğunu:) şu andada 14 yaşındayım zaten o zmandan bu zamana izliyorum:) ayakkabıları da annem adına beğendim.o bunu bilmiyor eğer olurda ben kazanırsam gerçekten büyük bir şok yaşayacak:)

    YanıtlaSil
  14. Kardeşimden duymuştum, abla bu blogu biliomusun demişti ve ben o günden beri takipçinim...

    YanıtlaSil
  15. Merhaba Pelin! Ben sürekli olarak birkaç blog takip ediyordum ve sonunda artık onlardan sıkıldığıma karar verdim. Şöyle bir baktığımda hepsi nerdeyse resimlerine kadar belirli zamanlarda aynı şeyleri paylaşıyorlardı. Daha sonra acaba bu blog sahipleri kimleri takip ediyor diye onların takip ettiklerine bakarken seni keşfettim. Sonra da sık kullanılanlara ekleyip her gün burayı ziyaret etmeye başladım. =) Benim seni keşfetme hikayemde böyle bir şey işte. =)

    *Kıymet

    YanıtlaSil
  16. hıımm ben sanki daha bi yeniyim bu blogtta. çevreden duymuştum ma kendimi tam kaptırmamıştım. sonra yorum yazma merakım ile birlikte daha bi aktif oldum. bir haakan olayın aydınlanmasında etkili oldum. hatta bu hediye fikride benden çıkmışştıı :)
    gerçi ben chanel 2.55 jumbo fln bekliyordum ama hadi prada da giyerim. kızlar burda fikir babası olarak pradalar benim :))
    bekleme yapmaaa :))
    And who am I? That's the only secret I'll never tell...
    xoxo

    YanıtlaSil
  17. Merhabalar,

    Acıkcası moda ile ilgili sitelere bakıyordum ama bir türlü düzenli takip edebileceğim bir site bulamamıştım. Bir gün eşim sizin blogunuzu bana iletti. Kendisi internette tam bir gezgin oldugu için ilgimi cekecegini düşündüğü için bana iletmiş. O gün bugündür hemen hemen her gün acaba ne eklediniz , ne yazdınız diye bakıyorum.

    Yazmadıgınız gün olunca bozuluyorum onu da söyleyeyim :)

    YanıtlaSil
  18. türk modası ve ünlüleri o kadar sıkıcı ki celebrityleri ararken sizi buldum. hem günü takip eden hemde seviyeli veee reklamsız bir blog oldugu için yemek üzerine yenen nefis bir tatlı misali en son senin bloguna bakıyorum :))

    filiz özdemir

    YanıtlaSil
  19. ayakkabı da gözüm yok,sadece bil diye yazıyorum .... missoniden aldığım bir tulumu bir arkadaşım siren ertan'da görmüş.ben de severim siren ertanı merak ettim internette aradım ve senin blogun çıktıı..stil sahibi olduğunu hemen anladım ve seni takip etmeye başladım.son bir kaç aydırda yorum yazmaya başladım kiii hiç adetim değildir.ama gerçekten çok başarılı bir blogun var.tebrikler :)) (benim bir blogum olsa aynen böyle olurdu diye düşünüyorum )

    YanıtlaSil
  20. son 3 aydır hergün takip ettigim bloglardan birisin.eda taşpınar moda yazıp arattıgımda buldum seni google sağolsun yani: ) yorumunu katarak yayınlaman ve her moda blogunu actıgımızda gordugumuz sekilde klasik şeyleri yazmaman surekli takip etme istegimi percinliyor: ) farklı buluyorum ilgiyle takip ediyorum efendim: ) ha bir de i love prada:P

    YanıtlaSil
  21. Ayakkabılar önemli değil çok.

    Yaklaşık 2 ay önce, blogger sayfasında aranırken buldum. 2 aydır da moda ile ilgili ilk tereddütlerimi buradan öğreniyorum :)

    YanıtlaSil
  22. Merhaba,

    Yaklaşık 1 sene önce, modaya aşırı düşkün olan ve modayı bu blog dahil bir çok blogdan takip etmeye çalışan kokoş kardeşim sayesinde öğrendim. İçerik olarak modayı ve magazini birleştirmesinden dolayı bu site cazip geldi.
    Moda ile ilgili bu tür bir çok blog sitelere girdim ama bir yerden sonra sıkmaya başladı. Hatta Haşmet Babaoğlu'nun önerdiği ve kendisinin ifade ettiğine göre bir çok moda dergisinin pabucunu dama attıracak dediği blog bile bu site kadar beni sarmadı. Belki hergün güncellenmiyor ama istediğinize bu kadar zor ulaşmak bazen buraya girmeyi daha keyifli hale getiriyor. Yine de haber sayısının çok fazla olmasını istiyorum sanırım çocuk sahibi olmak bunu zorlaştırıyor. Zaten bu sitenin en kötü dönemi doğum izni aldığın dönemdi. kardeşime daha doğuramadı deyip duruyordum  (Allah anneli babalı büyütsün çocuğunuzu)
    Her haberde blog sahibinin yaptığı yorumlara bazen kızsamda yine de okumayı seviyorum. Bazen daha da sivri dilli olmasını istiyorum bazen de “bak bu çok fazla olmuş” diyorum haberdeki kişisel yorumlarınla ilgili. Belki böyle olması tekdüzelikten çıkartıyor bu yüzden de daha cazip geliyor bu site.
    Bu sitenin büyümesinden yanayım ben, blog sahibinin mantığını ve bakış açısını seviyorum . Belki yanında sana yardım edecek bir ya da iki gönüllü arkadaş ile bu site daha büyük hale gelir. Umarım bu isteğim kısa zamanda gerçekleşir.

    YanıtlaSil
  23. 2009 yilinda Paris'e yapacagim ziyaret oncesinde google arastirmasi yaparken kesfettim blogunu hatta o zaman hamileydin ama malesef bir arasiteni kaybettim ve o zaman cidden cok uzulmustum. Eylul ayinda baska bir bloga bakarken tekrar kesfettim bu blogu ve simdi hergun 4 gozle yazdiklarini bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  24. blogları karıştırıp ordan oraya atlarken bi baktım senin bloğunda takılı kalmışım ve bayadır da takipteyim =))

    YanıtlaSil
  25. Google'da modayı daha yakından,kaliteli ve düzenli bir şekilde takip edebileceğim bir blog arıyordum.İlk başta 'modavesosyete'yi görünce isim çok dikkatimi çekti.İsim dikktimi çekince hemen ziyaret ettim bende.O gün bu gündür müdavimiyim her gün en az iki kere ziyaret ediyorum.

    YanıtlaSil
  26. selam pelin...
    o kadar uzunnnn zamandır takipçinimki zamanını söylemiycem ama moda blogları arasında gezinirken keşfettim seni sonra benim gibi bir paris aşığı olduğunu öğrenince sık kullanılanların ennn başına ekledim seni iyi varsınnnn:))
    bu harika prada'lar benim olacak evrene mesaj bırakıyorum doğum günü hediyesi olarak (28 aralık)sevgilerrr özlemm sanlikiz@hotmail.com

    YanıtlaSil
  27. bloglar arasında gezinirken senin bloguna denk geldim bir gün. yaklaşık bir yıldır da severek takip ediyorum.

    email:zumrutkaraduman@hotmail.com

    YanıtlaSil
  28. hediyen çok çok çok güzellll
    ben moda kullanıcısıyım ve oradan takip etmeye başladım şimdi hergün bilgisayarımdasin o ayrı:)
    mutlu bloglar
    piiinar7@gmail.com

    YanıtlaSil
  29. googleda ne oldugunu hatilamadigim birsey ararken buldum.
    sevgiler.

    YanıtlaSil
  30. kanye westin blogunu gezinirkenn vogue türkiyenin ağustoss ayı fotoraflarını gördümm vee çığlıkk attım fotoraflarıı alldım ve üstündeki blogg adresini yazdımm burasıı çıktıı ağustosdan berii ilgi ile takip ediyorumm

    YanıtlaSil
  31. merhabalr,bende şimdiden hediye için teşekkür ederim.süper bir fikir.öncelikle twitter dan alışveriş cininin paylaştığı bir gazete yazısını okudum.ardından yazıdaki blogları tek tek inceledim.birinde sizi takip edenler arasına koymuş.oraya tıklayınca karşıma çıktınız.umarım uzun süreli takip ederim.sevgiler...

    YanıtlaSil
  32. Merhabalar
    Öncelikle annenize Allahtan rahmet,sizlere sabır diliyorum.internet haberleri okurken tesadüfen böyle bir sayfanız olduğunu okudum ve ilgimi çekti,bundan sonra da sıklıkla takip edeceğim
    sevgiler....

    YanıtlaSil
  33. selamlar

    sizi dün akşam çantalarla moda ile ilgili google da arama yaparken buldum senelerdir süren doktora çalışmam ve çocuk derken çok şeyleri kaçırdığımı düşündüğüm bu dönem de çok güzel bir blog...hediye ayaklarım için uygun değil:)
    sadece hikayemi paylaşmak istedim..
    sevgiler fidan

    YanıtlaSil
  34. Derin Mermercinin giydigi bir kıyafete gazetede bayılmıstım. (Hatırlarsın, siyah, önü kapalı, uzun kollu, sırtı açık, poposunda koca bi gul olan muhtesem elbise. Hatta fotoda yanında tolga egemen var) google da elbiseyi kim yaptı diye bulmaya çalısırken bu blog cıktı karsıma. pek blpgsever değilim ama moda severim . Eski post'larını da okur okumaz derhal favorites'e ekledim:) pek mutluyum bolgunla:) seni de çok merak ediyorum. sen neler giyiyorsun, evin nasıl falan:)
    sevgiler,

    dilara

    YanıtlaSil
  35. Modaya ilgim hat safhada tabii =) Bir gün dedimki hadi cellen biraz daha blog artık bunlar sana yetmiyor.Kim ne zaman nerden ne giyinmiş araştırmak için,başladım aramaya,moda ve ünlüler, moda ve kadınlar moda ve markalar derken moda ve sosyete yazmamla !!!! işte karşımdaydın o gün bugün sürekli takip altındasınız =)))

    YanıtlaSil
  36. fiyatını storelarda sorduğum zaman yuzumde beliricek hayal kırıklığı ve çok isteyipte benim olamıcak mimiğimi yapmamak için önce fiyatları google da aramaya başladım bir kaç defa senin blogun karşıma çıktı ama mudaimi değildim ardından bu böyle olmıcak bari sosyetenin yaşıtım oğullarının adlarını öğreniyimde biriyle evlenip bir hermes koparırım dedim (farazi hayaller) arama yaptırdım ve bil bakalım hangi blogla karşılaştım gene MODA VE SOSYETE. O gun bu gundur takip ediyorum bu cometliğinide tebrik ediyorum
    mail: sc.cosmopolitan@hotmail.com

    YanıtlaSil
  37. tamamen tesadüf eseri, başka bişey ararken google da keşfettim, O gün bu gündür takipteyim.

    Neco

    (tam 38,5 giyiyorum ;))

    YanıtlaSil
  38. tesadüfen rastladım yazıların yorumların harika fakat 715tl lik ayakkabı bana batar kıyamam

    YanıtlaSil
  39. ben seni nasıl keşfettiğimi tam hatırlayamıyorum ama sanırım blogdan bloga atlarken rastladım ve moda görgüne tek kelime ile hayran kaldım..hatta bilgileniyorum senden. ve hatta senin blogunu o derece seviyorum ki senden yaptığı çalıntı haberlere artık daha fazla dayanamayıp bülent cankurt'a mail yolladım.ve o mailide sana yolladım hatırlıyorsan eger..senin blogunu bu derece sahiplendim anlayacağın..( ama tüm bunları bu ayakkabı için söylemiyorum tamam mı? ayakkabı bahane blogun şahane pelin:))))

    YanıtlaSil
  40. Merhabaa...
    Moda tutkunu alışveriş çılgını biri olarak internette arama yaparken buldum Moda ve Sosyete'yi. Derin Mermercinin stilini aratıyordum sanırım (ilham vermesi için) sonra görsellerde en sevdiğim resme tıkladım ve karşımda Moda ve Sosyete! daha önceden keşfetmediğim için kızdım kendime şimdi ise düzenli aralıklarla takipteyim ... ellerine sağlık diyorum.

    YanıtlaSil
  41. mrhba,en kalıtelı buldugum markalrın en ıyı haberını yapan ılhamı bol olan bırblog oncelıkle!!sızı nerden takıp ettıgımse eda taspınara cok benzetlırım:)sac,esmerlık gıbı onun bır davetde gıydıgı ve takıtgı tulum kolye ıkılısını ararken buldum!!!:)bırbucuk yılı askın sızdeyım:)daha cok ve guzel postlarda blusmak dılegımle..basarlıarr:)
    esras1982@gmail.com

    YanıtlaSil
  42. Yaklaşık 1-2 senedir takip ediyorum ben de. Taşınma hikayenizi, bebek haberini ve diğer yazılarınızı da severek okudum. Benim sizin blogunuzda farklı bulduğum şey aynı resmi de kullansanız farklı yazıyor olmanızdır. Bakış açınız ve yorumlama şekliniz gerçekten bilgili olduğunuzu hissettiriyor bana.

    YanıtlaSil
  43. merhaba,
    yaklaşık 1-2 ay oldu sanırım senin blogunla tanışmam ve google aracılığıyla oldu hatırladığım kadarıyla ünlü markaların kötü türk örneklerine olan eleştirinle ilgili bir yazındı.
    bu arada ayakkabıyı çok beğendim 39 numara ayaklarımı içine sığıştırmaya çalışırım valla zor da olsa tabii bana çıkarsa :)

    bu arada mail ve blog adresimi eklemeyi unuttum

    senneli@yahoo.com

    http://touchtosky.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  44. biz eski blogculardaniz birbirimiz bulduk diyelim:))))

    YanıtlaSil
  45. moda ve sosyeteyi keşfetmemden beri en az 8ay geçti:) tam net hatırlamıyorum ama galiba bir blogda senin yorumunu görmüştüm oradan tıkladım birde baktım blogun varmış :) sonrada hemen takipçin oldum tabi.severekde takip ediyorum seni :)

    www.bayanmor.blogspot.com

    adadileksiz@gmail.com

    YanıtlaSil
  46. Seni hergün okumaya başlayalı neredeyse 1.5 sene oldu..Bir gün beğendiğim,almak istediğim Hermes çantayı hangi ünller takmış diye araştırma yaparken buldum seni :)
    O gün bugündür,seni kendime çok yakın hissettiğim için hep okurum :)
    İçtenliğini yazılarıda döküyorsun Pelincim.
    Başarılarının devamını dilerim :)

    YanıtlaSil
  47. aslında benim bloglarla tanışmamdan başlamam lazım anlatmaya. iş yerinde can sıkıntısından nette şöle bir dolanırken bir bloga rastladım.şimdi adını yazmayayım:)derken her gün o blogu ve onun listesinde olan dikkatimi çeken blogları takip etmeye başladım.

    sizin blogla tanışmam styleboom'un blogunu keşfetmemle oldu. onun listesinde sizin blogunuzu gördüm ve merakla gezmeye başladım.

    işte bu şekilde tanışmış oldum sizin blogunuzla:)

    türktan

    YanıtlaSil
  48. Benim ayak numaram; 35

    Ve sizi nasıl keşfettiğimi şu anda hatırlamyorum.

    e peki ben niye yorum yazıyorum şimdi buraya, ne hakkım var, öyle değilmi?? :)))

    Sadece sizi keşfettiğim günden beri büyük bir zevkle okuduğumu ve her yazınızda "evet ya aynen, bencede" kelimelerini kullandığımı bilmenizi istedim.
    Kısaca bayılıyorum ben bloga :)
    Haberiniz olsun.

    Çok sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  49. Gümrük dersinde hocayı dinlemekten sıkılarak önümde ki ekranda Ysl nin Nu parfümünü aramaya başladım. Ancak Edp nin üretimi durdurulmuş olacak ki, hep mor şişeli bir ürünün satışına rastladım... Sonrasında siyah minimalist tasarımlı yuvarlak parfüm ambalajını görsellerden arattığımda parfüm şişesinin dışında farklı, görsellerde geldi veee ben YSL Nu yu aramayı bırakıp, Çıkan sorgudan Elif Cığızoğluna ait olduğunu öğrendiğim bir elbise görseline tıkladım, ki bu da beni modavesosyeteblogspotcom a yönlendirdi :)

    benim hikayem bu :)

    YanıtlaSil
  50. Merhaba Pelin,
    seni yaklaşık bir buçuk yıl önce kına gecem için kıyafet ararken bulmuştum.Hatta ilk sürekli takip ettiğim blog sen oldun. Böylelikle diğer blogları buldum ve hatta blog yazmaya başladım kendimce.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  51. Hayat bazen güzel tesadüfler sunar, bu blog da onlardan biriydi :)
    takipteyim...

    mayni.blogspot.com

    YanıtlaSil
  52. merhaba,

    nişan hazırlıkları sırasında saç, makyaj ve kıyafet detaylarını ararken keşfettim.oscar ödül törenlerinde ünlülerin giydikleri inceliyordum.

    blogunuz çok keyifli ve aydınlatıcı

    2011 gelinliklerle ilgili bir konu açmanızı da bekliyorum.

    YanıtlaSil
  53. Google'da erdem ile ilgili arama yaparken keşfetmiştim:)

    http://modavesosyete.blogspot.com/2009/09/erdem-londra-moda-haftas-2010.html

    YanıtlaSil
  54. Moda blogları arasında dolaşırken buldum o günden beride takip ediyorum seni:))

    YanıtlaSil
  55. Ben de seni Can'ın profilindeki son postuna yaptığın yorum sayesinde buldum! Hemencik de takipçin oldum çünkü bloğun çok güzel görünüyor ;)

    YanıtlaSil
  56. kız kardeşimin mezuniyeti için tasarlayacağım elbiseye ilham kaynağı olabilecek şeyler ararken siren ertan'ın tarzı aklıma geldi.ona bakarkende biden kendimi burda buluverdim ve
    linki görür görmez ilham kaynağımı bulduğumu anlamıştım:)

    YanıtlaSil
  57. Biricik kızınızın doğumunda tanıştığımızda eşin harika bir blog yazarı olduğunuzu söylemişti, o günden beri keyifle takipteyim. Uslubun ve zevkin harika =)


    ciseren07@gmail.com
    www.ciseren.com/blog

    YanıtlaSil
  58. Merhaba :)
    Çok severek takip ettiğim bir blog yazarı arkadaşımın izlediği bloglara tek tek bakarak içlerinden beğendiklerimi izlemeye almaya başlamıştım sizin bloğunuzda bu beğendiklerim arasındaydı :) Daha sonra bloğunuzu incelerken çekiliş yazınız gözüme çarptı ve şansımı denemek istedim :)

    YanıtlaSil
  59. 17.12.2010 22:22 - Nisan 2011 de düğünüm var google görsel aramalarda gelinlik modellerine bakarken MEŞHUR GELİNLİK SATIŞDA ! yazınızın resmine tıkladım bloğunuzu. VUU HUUUU!!! PRADA ve EDİYE sözcüklerinin aynı cümlede geçmesi dikkatimi çekti. Son üç aydır almaya uğraştığım prada gözlüklerime nihayet kavuşmuşken neden bu ayakkabılarda benim ayakkabı rafımda yer almasın diye düşündüm ve 24 yıllık hayatımda ilk defa bir blog a yorum yazdım. Hadi hayırlısı. Ve... Yeni yıl herkese mutluluk ve huzur getirsin.

    YanıtlaSil
  60. Bu bloğu, moda blogları arasında gezinirken keşfettim. O zamandan beri de keyifle takip ediyorum. Kıyafetlerle ilgili eleştirileriniz, tespitleriniz o kadar hoşuma gidiyor ki, bu bloğu okumak başlı başına bir zevk oldu benim için.

    YanıtlaSil
  61. Merhaba Pelin,
    Blogunu moda bloglari arasinda gezinirken tesadufen buldum. O kadar begendim ki birkac gun icerisinde tum arsivi okudum.

    YanıtlaSil
  62. merhaba nasıl keşfettim sizi iyikide keşfetmişim sıkıntıdan moda kıyafetler ayakkabılar sosyete magazin derken ve siz iyiki varsınız iyi bir takipçiniz oldum iş yerimde bile fırsat buldukça yazılarınızı kaçırmıyorum sizler olmalısınız kızım işiyle alakalı moda tasarım ile ilgili ve dolayısıyla sizin yazılarınızdan fikir alıyoruz o anlamdada bize çok yararınız oluyor teşekkür ederim ayrıca kazanırsam kızımın nişanı sömestr de ayakkabınızı nişanda giymeyi isterim teşekkürler

    YanıtlaSil
  63. 2 yıl falan oldu galiba takip etmeye başlayalı keşke hatırlayabilsem :(

    YanıtlaSil
  64. nasıl mı buldum anlatıyorum herzaman moda tasarım okumak isteyen biriydim ama işletme okudum ve yüksek lisansımı italyada yapmaya hak kazandım ne şahane diymi hiç öyle değil :( evimin yanında prada mağzası var dğer yanda cloe ler satıyorlar ama ben sadece bakıyorum:) burda geçirdiğim sıkıcı bir gün sonunda tek başıma çekildiğim odamda sizi keşfettim başka bir bloğa bakarken ve içime güneş gibi doğdunuz benimle hep aynı fikirleri paylaştınız aynı şeyleri beğendik ve benim en yakın arkadaşım oldunuz :) bu arada ayakkabıları istemiyorum teşekkür ederim çünkü ayağıma büyükler sadece paylaşmak için yazdım öpüldünüz:)

    YanıtlaSil
  65. az kalsın kaçırıyordum. aslında ayakkabısında değilim işin. ben seni nasıl keşfettiğimi söylemk istiyorum.ronit gülcanın bir elbisesinin markasını merak etmiştim.google yaptığımda senin siten çıktı ve o gün bugündr hergün takip ediyorum seni.yazıların,kendini ifade ediş tarzın çok hoşuma gidiyor.bazen sivri dilin ve muzip havan bile sabah neşem oluyor benim. zaman zaman bazılarına katılmasam bile okunması keyifli herkesin yaptığından çok daha farklı bir tarzın var. o kadar çok moda blogu varki artık sosyetik isimlerin haberleri daha bir ilginç geliyor bana.başarılarının devamını diliyorum.sevgiler
    MİNE

    YanıtlaSil
  66. laçinin bloğundan ıconjane a ıconjane dan da sana ulaştım şirkette sıkıcı bir gündü ve bloğuna rasladım ve yanlış hatırlamıyorsam 2 saat dolaşmıştım sayfalarda:)

    semra a

    YanıtlaSil
  67. sevgili semracım üzgünüm ama yarım saatlik bir gecikmen oldu. artık bir sonraki hediyeye :( sevgiler

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.