BİRAZ FAZLA OLMUYOR MU SEVGİLİ EDA ?!!

 


Evet..Yine Eda Taşpınar hep Eda Taşpınar. Çünkü kadın her davette her partide karşımıza çıkıyor. Hafta 7 günse yedi gecede ayrı bir davette. Merak ediyorum acaba normal insan evladı gibi grip olup evde çorabını giyip oturmazmı ?!!



Neyse efendim konumuz bu değil elbet. Konum, ELLE dergisinin davetine giydiği elbise. Eda Taşpınar'ın yabancı markaların modellerinden esinlendiği ve diktirdiği sır değil. Birçok kez esinlendiği kıyafetlerle davetlere katılmışlığıda vardır. O bu taklit işinden rahatsız olmuyorsa zaten kime ne !!

Usturuplu ve güzel taklitlere sesim çıkmaz ama DSquared2'in olağanüstü güzellikteki Skeleton Dress (İskelet Elbise)'ine ellemiyecekti ! 6 bin dolarlık bu şahaserin zerafeti öldürülmeyecekti. Canım elbise mini olmuş, yakasında tuhaf bir kesim, eteklerinde ise fazlalık gibi duran taşlar.

Biri bu katliama dur demeliydi ! :)

Yorumlar

  1. edanın terzisini is-ti-yoo-rum!

    YanıtlaSil
  2. hakikatten yaa ne hale gelmiş zaten önünü boyunu bırak arkasıda kötü olmuş

    YanıtlaSil
  3. bu kadinin bunlari diktirip giymesi bir suursuzluk tabi o rahatsiz olmuyosa bize ne, ama elle in kendi sayfasinda bile kiyafete eda taspinar tasarimi denmesi benim sinirlerimi bozuyor acikcasi.
    araba modifiyecileri bile modifiye ederken logoyu cikartmazlar saygisizlik olmasin diye.

    YanıtlaSil
  4. bence giydiği elbise çok hoş olmuş ayrıca kadın kimsenin bulamadığı bir elbiseyi ortaya çıkarmış ve de yorumunu katmış hem bir şeyler eklediysede onun tasarımı denebilir.

    YanıtlaSil
  5. kimsenin bulamadığı ne demek ? elbise zaten başkası tarafından tasarlanmış bitmiş. hani beğendim yakışmış desen anlarım da yaptığını savunmaya çalışmak boşuna ne yazıkki.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.