Biri BUKET TAŞDELEN'e Yardım Etsin !!

 


Seneler önce Buket Taşdelen bir röpörtajında kocasının kadının zayıf olanından hoşlandığını o yüzdende yediğine içtiğine çok dikkat ettiğini söylemişti.

Buket Taşdelen'in bu son resimlerini gördükten sonra kadıncağızın haline pek bir üzüldüm. Resmen bir deri bir kemik. Sanki iskelete kırmızı elbise giydirmişler gibi. Teninin kendi rengimi emin değilim ama kansızlıktan beti benzi atmış resmen.

Kocası beğenecek diye bir kadının vereceği özveri daha ne kadar olabilir merak ediyorum. Kadıncağız resmen canıyla oynuyor. Ya da kocacığımın istediği gibi olayım derken işin ucunu epey kaçırıvermiş. Buket Taşdelen umarım en kısa zamanda başkalarını değilde kendisini düşünmeye başlar.

Yorumlar

  1. hanımefendinin suratı ile vücudu alaaksız görünüyor, montaj gibi. yüzü gerdirmiş ama bedenini gerdirememeiş sanki.

    YanıtlaSil
  2. ben 5 kilo fazlamı boğazımdan geçen lokmaları sayarak ve haftada 3 gün pilates yaparak veremiyorum bu kadıncaz demek ki aççççç......şaka bir yana bazı erkeklerdeki kilo takıntısının var olduğunu biliyorum( exp:arkadaşımın eşi,kızın lokmalarını sayıyor)...Hatta Feryal
    gülman,ın eşide Feryal hnm'ı çok zorlarmış diye bir şey duymuştum.

    YanıtlaSil
  3. Kadınların kılık kıyafetine, makyajına, kilosuna vs. karışan erkeklere illet oluyorum. Çok efemine geliyor bana. Tabiki herkes eşinin o ilk aşık olduğu andaki gibi kalmasını ister. Kimse eşi (Kadın veya Erkek) evlendikten sonra 30 kilo alıp kendini salsın istemez ama bu boyutta bir müdahale çok İTİCİ. Erkek adam kadınla ilgili ufak tefek şeyleri fark etmemeli bile. Çok mu klasiğim ne. Erkeğin erkek gibi olanını seviyorum ben. Görsellikle kafayı bozmuşlara gıcık oluyorum.

    derya

    YanıtlaSil
  4. Daha once Feryal Gulman'in bir roportajinda cok zor bir hamilelik gecirmesine ragmen kocasinin dogumdan sonra "eee artik kilo versen artik." minvalinde bir laf ettigini okumustum ve cok garibime gitmisti. SImdi de Buket Tasdelen. Eminim Ebru Salli'nin kocasinin da boyle bir takintisi var, satir aralarinda okuyabiliyorsun bu tarz bir baskiyi. Erkeklerin bu kadar acimasiz olmasi, kadinlarin da bu baskiyi cumle aleme ezikce duyurmasi bana cok acayip geliyor.

    YanıtlaSil
  5. Beyefendinin asıl kendisinin kilo vermeye ihtiyacı var gibi gözüküyor.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.