DERİN MERMERCİ'den BALMAIN Şov

 


Sezonun hit parçalarını gözde isimlerin üstünde görünce çocuk gibi mutlu oluyorum. Derin Mermerci geçen gece katıldığı partide giydiği siyah süet BALMAIN elbiseyle harika görünüyor. Hem malum aşk haberleri hemde lüks giyimde bizlere sunduğu birbirinden güzel modellerle Derin şu aralar mest edici :)

Ama ayakkabıları sanki bütünlüğü bozuyor gibi geldi bana. Bu rock chic tarzı bir elbiseye hanım hanımcık ayakkabı yerine uygun bir bot giyseymiş acaba dahamı iyi olurdu diye düşünüyorum. Yinede dekolteyi kapatmaması, sadece uygun Chanel zincirlerle süslemesi çok yerinde olmuş.

BALMAIN clutch ise müthiş doğru bir seçim.

Elbisenin Net-a-Porter satış fiyatı €6,455.


Bu şahane kıyafeti daha önce hem Carine Roitfeld hemde Zoe Saldana giydi. En doğru giyen Carine Roitfield olmuş. Etek boyunu uzun tutmuş olsada hem çorapsız giymesi hemde son derece uygun ayakkabılarla kombinlemiş olması dikkat çekici.



Kaynak : Hürriyet

Yorumlar

  1. zinciri sevemedim...chanel madalyon burdayim diye bagiriyor sanki..ama bence geri kalan herseyi ile kusursuz.cok hos biri

    YanıtlaSil
  2. Bayılıyorum tarzına.Kıyafetleri çok güzel taşıyor. Modayı takip ediyor ama asla kendi stilinden ödün vermiyor sanki. Ya da ben öyle görüyorum kendisini. Kıyafetleri podyumdan sokağa taşımak yerine mutlaka kendinden bir şeyler katıyor. Çok güzel.

    YanıtlaSil
  3. chanel broş muthiş durmuş,kolyeler de aslında ilk bakışta yorucu gibi ama genele bakınca güzel durmuş.ayakkabılar konusunda aynı fikirdeyim.shoe boot daha iyi olabilirdi.

    YanıtlaSil
  4. kendisi hergun gazetelere cikmaya basladigindan beri ona olan hayranligim ve merakim azalio.. bence melis alphan in da dedigi gibi, evet guzel giyinio, falsosu yok cunku riske girmiyo.. tabiki etrafta palyaco gibi dolasmaktan iyidir ama bence inanilmaz bi tarzi da yok..sahsen ablasi tansa mermerci'nin secimlerini daha cok begeniyorum, onun resimlerini de blogunuzda gormek isterim

    YanıtlaSil
  5. Bu cikista gazetecilere parmagindaki yuzugu gorgusuzce gosterdigi davetteki elbise mi? Eger oyleyse buradaki fotograftan belli olmuyor ama surdugu yesil ojelerle butun kiyafeti oldurmus.

    YanıtlaSil
  6. O oje renginden ben emin olamadım. Bazen flaşlar alakasız bir renk veriyor çünkü. Ama su an Paris'de çok moda o yüzden surmustur.

    YanıtlaSil
  7. Evet o elbiseymis: http://cadde.milliyet.com.tr/2010/12/4/

    Dedigin gibi moda bu renk ama bence korkunc. Derin Hanim'in aldigi en buyuk risk bu olsa gerek.

    YanıtlaSil
  8. clutch balmain.(net aporter)
    evet tansa her zaman daha iyi.

    YanıtlaSil
  9. Teşekkürler bilgi için

    YanıtlaSil
  10. Elbise en çok Derin Mermerci'ye yakışmış.
    Bence Aşk-ı Memnu'daki Bihter'le Derin Mermerci arasında benzerlikler var: genç, güzel, cool, umursamaz, şık
    Acaba senaristler karakteri oluştururken etkilenmiş olabirler mi? Ya da Beren Saat rolünü çalışırken ondan ilham almış olabilir mi?
    Türkiye'de çok rastlanan kadın tipi değil çünkü "cool ve güzel"

    YanıtlaSil
  11. İlginç. Derin Mermerci güzel mi yani? Yüzünde göz, burun, dudak hiçbiri güzel değil. Havalı ve cool olunca güzel geliyor demek insanlara. Kıyafeti şık ve çok güzel taşımız ince vucuduyla o kadar yani:))

    YanıtlaSil
  12. ama göreceli bir kavramdır güzellik. mesela ben dünya güzeli azra akın'ı hiç beğenmem ama millet ölür biter. ince işler bunlar :)

    YanıtlaSil
  13. Chanel zincirleri baskasi taksa, baskasindan kastim futbolcu karisi veya dogustan zengin olmayan biri, direk cok "kro" diye asaglamaya kalkardiniz. Fakat siz zaten genel olarak giyinip, poz vermekten baska vasfi olmayan insanlara fazla pirim veriyorsunuz.

    YanıtlaSil
  14. acaba NY Times in sitesinde mi sandın kendini

    YanıtlaSil
  15. Merhabalar sevgili Pelin, öncelikle seni blogun için tebrik etmek isterim. Hergün bir kaç defa bakmadan duramıyorum. Bende Mermerci kızlarının çok iyi giyindiklerini düşünüyorum. Eskisi kadar basın da yer almamaları üzücü. Jet Set tarafından biraz tecrit edilmiş olabilirler mi? Her neyse, Balmain elbiseyi Derin'in üzerinde gördükten sonra, tesadüfen Brüksel'de (Avenue Louise'de) küçük bir butiğin vitrininde gördüm ve denemeye kalktım (belki alırım amacıyla çünkü çok beğenmiştim) fakat 6.500 euro fiyatını görünce (gerçi Balmain için ucuz sayılır ama) orda kaldım:)

    YanıtlaSil
  16. sana da merhaba sevgili adsız :)
    çok memnun oldum beğenmene. teşekkür ederim. evet kesinlikle aynı fikirdeyiz. mümkün olsa da bazıları gibi her davete katılsalar da ne giymişler diye zoom etsek :)
    6500 bir balmain elbise için gerçekten makul sayılır. bir t-shirt ü 10 bin eurolardaysa bunu öpüp başımıza koyalım. yine de outnet.com un indirimlerini kaçırma derim. müthiş balmain indirimleri oluyor.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.