HAFTANIN RÜKÜŞLERİ

 


Şükran Güzeliş aynı bir hediye paketi gibi değil mi ? İlk bakışta kıyafet Marchesa'nın gibi geldi ama değil. Zaten bu görüntüyle marka bilinmek bile istemez :)

Eda Aksoy sosyetenin en zarif kadınlarından İnci Aksoy'un kızı. Eda'da çok zarif. Ama keşke kıyafetleri içinde aynı olumlu düşüncem olsaydı. İskoçların geleneksel ceketlerinden birini giyecekmişde sanki tek kolu dışarıda kalıvermiş gibi duruyor. Farklı bir tarzım olsun diye fazla zorlanmış ve elbetteki olmamış.

Demet Akalın kötü giyimin efendisi. Eğer kötü giyinmenin sanatı olsaydı Demet Akalın bunun Leonardo da Vinci'si olurdu. Saçlar, makyaj, kıyafet, çanta ve ayakkabı. Bir taneside yanlışlıkla güzel oluversin yahu. Baştan aşağı felaket !

Kaynak : Alem, OK, Şamdan, Hello

Yorumlar

  1. Şükran Güzeliş'in ayakları da çok geniş duruyor ayakkabı seçimi bu anlamda yanlış olmuş bence.
    Eda Aksoy'u da ilk bakışta Sienna Miller zannettim ben. Ayrıca senin yorumunu okumadan önce " ne o ya tam ceketini giyerken mi çekmişler bir kolu dışarıda" dedim ve yorumunu okuyunca koptum tabi.
    Demet Akalın'a gelince fazla kokoş bir kadın,biraz daha sade giyinse daha ağır ve oturaklı görünecek ama onu da hiç düşünemiyorum ağır abla şekillerinde.

    YanıtlaSil
  2. o demet akalın'ın makyajı nedir öyle farları sürmüş uzunları yakmış geliyor ahahahaahahah

    YanıtlaSil
  3. İlahi judy oldum gülmekten :))

    YanıtlaSil
  4. demet akalin in o göz alti sürdügü nerdeyse beyaz mayajindan nefret ediyorum..ööö igrenc görünüyor,kimse demiyormu buna yahu güzel olmadigini??? anlamiyorum :)

    YanıtlaSil
  5. Demet Akalın'ın şu yaptığına makyaj dememek lazım, bildiğin boya badana işte. Gözünün altına da kireçten astar çekmiş. Giyim kuşam ise tamamen ayrı bir klasman. Kendi kendisinin karikatürü o.

    YanıtlaSil
  6. Ben twitter'da Demet Akalina; o gozunun altindaki beyaz sana hic yakismiyor demistim.
    elcevap: takintim:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.