VAH ELIE SAAB VAHHH !

 


Aslında Demet Sabancı Çetindoğan'ın üstündeki kıyafet şahane bir Elie Saab. Kıyafetin orjinal halini bu senenin ağustos ayında düzenlenen Tony Ödüllerinde Scarlett Johansson giymişti. Scarlett'e nasılda yakışmış nasılda güzel taşımış bu sanat eserini.

Ama bizim memlekette feci şeyler gelmiş Elie Saab'ın başına. Kıyafetin tüm esprisi olan dekolte Demet Sabancı'ya fazla gelmiş ve kendince anlamsız bir ekleme yapıp tüm havayı berbat etmiş.

Caaanım elbise kimbilir nasıl acılar içindeydi tüm gece :(

Kaynak : Hello, Şamdan, OK, Alem

Yorumlar

  1. çoook yazık olmuş hemde, madem olduğu gibi giymeyeceksin neden alırsın. of off off çok kötüüü

    YanıtlaSil
  2. kayınvalide elbisesi gibi :(

    YanıtlaSil
  3. Elbisenin orijinal halini de beğenmedim ama Tutku'nun dediğine de katılıyorum. Madem orijinal halini fazla açık buluyorsun, ne demeye bu elbiseyi seçiyorsun! Elbisenin tek olayı o dekoltede zaten.

    Evren

    YanıtlaSil
  4. Ya çok pardon da elbiseyi elbise yapan detayı yok edince neden almış oluyor bu tasarımı? Başka bir özelliği yok ki!

    YanıtlaSil
  5. Bence her ikisine de yakismamis. Demet Sabanci'dan bahsetmiyorum bile ama Scarlet'a da yakistiramadim. Scarlettin kollari kalin ve boyu da kisa kalmis.. Ince uzun bir bayanda daha hos durabilirdi.

    YanıtlaSil
  6. Ben elbiseyi her iki bayana da yakistiramadim. Demet Sabanci hakkinda zaten soylecek tek sozum yok. Hic gormemis olmayi dilerdim. Scarletta gelince ben bu elbisryi onun da iyi tasiyamadigini dusunuyorum. Elbise ince bir vucutta ve daha ince kollarda daha zarif duracaktir diye dusunuyorum.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.