BEĞENDİM..

 


Aylin Tahincioğlu'nun Alem dergisine verdiği röpörtajda giydiği MARY KATRANTZOU elbisesi çok hoş. Katrantzou koleksiyonunun her parçasına gönül verdiğim için giyen herkesi otomatikman şık görüyorum :) Aylin Tahincioğlu'nun seçtiği model vücut yapısına cuk oturmuş. Omuzları dik ve geniş olanlar için ideal bir kesimi var. Renklerin güzelliği ve uyumu şairane. Resmi bozan tek şey püskül gibi görünen saçları. Keşke güzel bir topuz yada iyi bir taramadan geçseymiş.



Serra Tokar'ın VIONNET marka kırmızı üzerine siyah pötikaremsi eteği çok şık. Ama keşke VIONNET'nin kullandığı gibi sıradışı bir eşleşme yapsaymış daha hoş olurmuş. Siyah üst, siyah ceket, siyah ayakkabı ve çanta fazlasıyla sıradan ve kolay olmuş.


Kaynak : Alem

Yorumlar

  1. bazi sosyetikler var sempatim var, bazi sosyetikler var antipatim var.

    serra tokar ilkine en guzel ornek. hem calisiyor, hemde super golfcu. ayrica gayet effortlessly cool havasi var.

    obur tarafta ise aylin tahincioglu. super zorlama halleri ile hayattaki amacinin barbie bebek gibi guzel giyinip, dergilere poz vermek oldugunu dusunuyor herhalde. surekli full makyaj ve couture halinde arz-i endam etmek harici ben baska bir vukuatini gormedim. gecici bir hevesi oldugunu dusundugum restoraninada malesef simdilik kredi veremiyorum.

    sosyetiklerin giyinip kusanmalarina bir lafim yok ama e kadinlar madem bu kadar sanslisiniz gidin biraz topluma geri verin(bakiniz elif durust), gidin biraz calisin(bakiniz suzan sabanci), gidin biraz bisi olun/yapin(bakiniz golf sampiyonu serra tokar, haremlique yaraticisi caroline koc, tusiad baskani umit boyner).
    burdan tabii kide derin mermerciye giydirmeden edemeyecegim. bu kiz ne yapar butun gun?? eski jenerasyonun calismayip, butun gun zengin koca bekledigine sasirmiyorum ama bu kizinda hala o kafada olmasi cok sasirtiyor. insanin hic mi amaci olmaz hayatta?

    YanıtlaSil
  2. sen delimisin vionnet'i nereden biliyorsun

    YanıtlaSil
  3. sevgili adsız çok güzel dile getirmişsin eline sağlık. yalnız DM'nin avukatlığı gibi olacak ama söylemeden edemiyeceğim çünkü isim vermişin. derin mermerci'nin birçok çocuk okuttuğunu biliyorum. hatta bunu uzun yıllardır yapıyor. bunun reklamını şimdiye kadar hiç yapmadı o yüzden bilmiyorsundur. sadece derin değil tüm mermerci ailesi bu konuda çok hassas.

    YanıtlaSil
  4. sende şaka yapıyor olmalısın..dimi? :)

    YanıtlaSil
  5. mermercilerin ne kadar hayirsever oldugunu biliyorum. ama bence sirf nakit vererek hayir yapilmamali. alisverisine ayirdigi vakti birde okuttugu cocuklara ayirsa, benim gozumde cok daha ulvi bi yerde olucak. neyse zengin'in mali zugurt'un...

    YanıtlaSil
  6. Geçtiğimiz günlerde HT Klüp'te (Habertürk Bloomberg kanalında yayınlanan bir cemiyet programı), Aylin Tahincioğlu'nun röportajını izledim. Doğrusu oldum olası kendisini begenmişimdir. Tabi tanımadığım için karakterine söz söyleyemem ama şık, bakımlı ve güzel bir hanımefendi olduğunu düşünüyorum. Ayrıca iş hayatında'da başarılı olacak kadar azimli birine benziyor. Yalnız biraz garip gelecek belki ama sesi çok kalın geldi bana Aylin hanımın. Sigara içen bir kadının sesi gibi. Gerçi içip içmediğini bilmediğim için bunu söylemekte biraz çekiniyorum. Eğer içiyorsa içmese daha güzel olurdu. İçmiyorsa'da her haliyle güzel zaten. Yorum yapmak haddim değil ama yeri geldi diye söylemek istedim. :)

    Serra Tokar'ı blogda daha sık görmek isterim. Pek severim tarzını. Çok vamp bir havası var. Spor kıyafetleriyle bile tam anlamıyla bir kadın gibi görünüyor. Louboutin'ları muhteşem.


    derya

    YanıtlaSil
  7. serra tokarı bende beğenirim. gözüme çarpan birşey giyerse tabiki yer veririm :)

    YanıtlaSil
  8. ADSIZ A SESLENIYORUM! Aylin hanım oldukça güzel, işini ve ailesini sever birine benziyor, tanımadan lütfen yorum yapmıyalım bir insana! Biraz gec olabilir ama yinede...

    YanıtlaSil
  9. Yav adsız arkadaş, ilk önce bir şey yapmıyor diye çemkirmişsin, sonra yardım yaptığını öğrenince de Derin Mermerci'nin, sadece nakitle yardım olmaz, okuttuğu çocuklarla vakit de geçirsin demişsin. Ha yani okuttuğu çocuklarla hiç vakit geçirmediğinden bu kadar eminsin :).

    YanıtlaSil
  10. Yardım yapmak paranın bolluğundan,
    bir meslek değildir ki o . Mermerci ailesinin mal varlığından haberiniz vardır. Yani çalışmayıp güzel gezen tozan insanın, bir andan yaptığı yardımlar o insanın "calışkan ve üreten" olduğunu göstermez. para bol, kendinede cevreyede dağıtması normal. Hoş kendilerini ve duruşlarını beğenirim şımarık gelmezler bana. Ancak benim gözümde Mermerci soyismini taşımaktan ve nasipse Uzan'ı da buna ekleyebilme şansından başka vasfı olmayan biridir.

    YanıtlaSil
  11. Sizlerin gözünde ne olduklarının onlar için hiçbir önemi olduğu sanmıyorum. Arada bir gazetelerden fotoğraflarını gördüğünüz insanlar hakkında bu peşin hükümler çok ironik. Kadının içini, yaptıklarını, düşüncelerini kendisi ve de çevresi dışında kim bilebilir. Yardım konusunda çemkiren kişiler, sizler de pek çok insana göre iyi durumdasınız, siz yeterli seviyede maddi manevi yardımı yapıyor musunuz bakalım. Ünlülere gizli kimlikler ardından giydirmek çok kolay, tanımadığınız insanlar hakkında "benim gözümde o sadece ..." demek kadar bayağı bir şey yok ya hu. Trajikomiksiniz bebelerim :).

    YanıtlaSil
  12. Bir Derin Mermerci kalmıştı adsız saldırısından nasibini almayan. DM'nin itirdiği okulları bitirebilir mi, geçiyorum, kapısından adım atabilir mi acaba bu adsızcıklar? Yazık, vallahi yazık.

    YanıtlaSil
  13. sevgili mina ne yazık ki çok talihsiz ve sevimsiz bir yorumda bulunmuşun.

    YanıtlaSil
  14. 6 ocak ta yazan adsız arkadaşa bu yorumum. hadi biz dergilerde gördüğümüz, tv lerde izlediğimiz, röportajlarını okuduğumuz insanlar hakkında bu yorumları yapıyoruz, ama sen bizi ne gördün ne tanıyorsun ne hakkımızda bilgi sabisin. sen nasıl bizim hakkımızda bu denli yorum yapabiliyorsun:) seninkide o zaman trajikomik bir duruma düşüyor.
    yapmayın dediğiniz herşeyin aynısını siz neden başkasına yapıyorsunuz. sende isimsiz bir kimlikle aklınca bize giydirmeye çalışıyorsun.

    YanıtlaSil
  15. Mina arkadaşım, ben Derin Mermerci'ye kötü hiçbir şey demedim ki?
    Sevgili Derya, ben durduk yere kimseye bir şey demedim, tanımadığı insanlar hakkında "o benim gözümde sadece şu kadarcık" tarzında saçma yorumlarda bulununmanın trajikomik olduğunu söyledim. Siz benim gözümde sadece şu kadarcıksınız deseydim haklı olabilirdin. İnsanlar önce kendine baksın, kendi ne yapıyor buna baksın, hiç tanımadığı insan için o benim gözümde şu kadarcık demek kadar eğreti bir şey yok. Ha bir de, aklımca giydirmeye çalışmıyorum, komik olanı dile getirdim. Tanımadığınız insanlar hakkında soyadınız bilinmediği bir ortamda ahkam kesmek kolay.

    YanıtlaSil
  16. Ayrica yazım daha çok Seda isimli kişi ,çindi, Derya nereden çıktı, onu da anlamadım. Yazmamış ama düşünmüş demek ki :D.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.