60 Yaşında HERVE LEGER Giyebilmek ..

 


Heves Ekinci'den bahsediyorum. Rivayete göre hanımefendinin yaşı 60 ama 65 söylentileride yok değil. Bu yaşda bir hanımın Hervé Leger giymesini doğru bulmasam da resimde gördüğüm görüntü hiç de fena değil.

Heves Ekinci'nin vücudu çok hoş ve Hervé Leger kıyafet giymek için doğru bir vücut. Ama kıyafeti o kadar yanlış eşleştirmiş ki şaştım kaldım. Halbuki kendisi sosyetemizin her daim şık isimlerin başında gelir.

Bir HERVE LEGER asla çorapla GİYİLMEZ ! Hele ki siyah çorapla ASLA !

Christian Louboutin ayakkabılar felaket uyumsuz. Chanel olduğunu düşündüğüm örümcek kolyesi çok yakışmış. Açık düz fönlü saçlarla daha genç bir görünüm kazanmış. Makyaj her zaman ki gibi olması gerektiği kadar.

Kıyafetinde yanlışlıklar yapmış olsa da Heves Ekinci'yi canı gönülden kutluyorum. Hem cesareti için hem de böyle bir vücuda sahip olmayı başarabildiği için.

Yorumlar

  1. Ağzını kapatamayan bir başka sosyetik daha. Bakımlı olmak çok güzel bir şey. insanın kendisine olan saygısını gösteriyor. Bir insanın 60 küsür yaşına geldiğinde bile böyle görünebilmesi çok güzel ve ciddi çaba gerektiriyor farkındayım. Ama bir de şu estetiklerin dozunu ayarlasalar. Yani torunları olan bir kadının kırışıklarının olması kadar doğal ne olabilir ki? Yüzdeki hafif kırışıklıklar bir şey götürmez, tam tersi daha hoş bir görüntü sağlar. Zaten yüz yay gibi gergin olsa da, boyun her şeyi ele veriyor.

    derya

    YanıtlaSil
  2. deryacım artık boyun estetiğide başladı. harikalar yaratılıyormuş. ellerede başlandı ama nedense pek rağbet görmüyor. sanırım komplikasyonları var. ama yakında 20lik boyunlar saracak etrafımızı hazır ol :)

    YanıtlaSil
  3. 60 yaşında ha? gidip kendimi köprüden atayım, yazıklar olsun bana. ben 33 yaşında böyle güzeltaşıyamam bu elbiseyi açık konuşayım. bravo valla.

    YanıtlaSil
  4. 60 değil şekerim aynen duyduğun gibi, 65
    ayrıca herve leger çorapla pekala giyilir neden giyilmesin ki önemli olan yakıştırmayı bilmek

    YanıtlaSil
  5. 65 se daha bir bravo o zaman :)

    haute couture kurallarından biridir herve leger e çorap giymemek. yanılmıyorsam sadece tek bir defilesinde çorap kullandı o da 2007 yada 2008 olmalı. bir daha markanın kendiside kendine uygun görmedi kullanmadı. herve'yi çorapla giyen kayda değer hiçbir ünlüde yoktur ayrıca. tabi zevk meselesi sana hoş geliyorsa diyeceğim birşey yok. bana itici geldi çok.

    YanıtlaSil
  6. evet, sadece 2008 yılında pelinciğim..

    YanıtlaSil
  7. willdone teşekkürler tam tarih için :)

    YanıtlaSil
  8. Bence bir süre kimse Herve Leger giymesin! O kadar çok giyildi ki özelliği kayboluyor sanki

    YanıtlaSil
  9. 65 yaşındaki birine göre saçları da son derece sağlıklı, parlak ve hoş görünmüyor mu? Kuaförünü kim acaba?

    YanıtlaSil
  10. büyüklerden biridir. ya erdem ya MOS yada yıldırım dır. kuaförüme soracam senin için. onlar bilir kesin.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.