ANNE KLEIN'den Ödüllü Logo Dizayn Yarışması

 



Amerika'nın spor giyim kurucularından biri olan Anne Klein bu güne kadar kullandığı aslan logosunu değiştirerek tüm dünyayı heyecanlandıracak yeni bir logo oluşturmak için tasarımcıları, çizerleri, fotoğrafçıları ve tüm sanatçıları davet ediyor.

İlk koleksiyonunu 1968 yılında sunan Anne Klein, bunu takip eden 42 yıl içinde kadınların kucaklaşması, cesaretleri, kendilerini ifade etmeleri ve hırsları ikonik aslan sembolünde vücut bulmuştur. Kadınlar daha da güçlendi ve iş hayatında başarılar elde etmeye başladılar, bu da Anne'nin bu işe başladığı zaman kurduğu hayaldi.

İşte Anne'in sanatçılara soruları;

1968'den 2011'e aslanın evrimleşerek neyi temsil ettiğini, ne anlama geldiğini açıklar mısınız? Aslana baktığınızda yaratıcı anlamda neler düşünüyorsunuz?

Anne Klein, ikonik aslan logosuna baktığınızda yeniden neler hayal ettiğinizi ya da yaratacağınızı görmek istiyor.

Kazanan 3 sanatçı arasında $4,500 (Amerikan Doları) paylaştırılacak, bunun yanı sıra kazananlar en ünlü moda markalarından biri ile çalışma fırsatıyla benzersiz bir deneyim elde edecekler. Birinci olan sanatçı $3,000, ikinci $1,000, üçüncü olan sanatçı ise $500 alacak.

İlgilenen sanatçılar 3 Mart 2011 tarihine kadar Talenthouse adresinden yarışmaya katılabilirler. Sitenin Türkçe dil desteği mevcuttur.

Yarışma sayfasına doğrudan ulaşmak için TIKLA

Yorumlar